Video! Selgeltnägija Ilona Kaldre õpetab, kuidas oma salasoov väga lihtsal moel täide viia

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilona Kaldre raamatu «Selgeltnägija Ilona Kaldre tuleproovid» raamatuesitlus Harry`s New- York Bar`is
Ilona Kaldre raamatu «Selgeltnägija Ilona Kaldre tuleproovid» raamatuesitlus Harry`s New- York Bar`is Foto: Viktor Burkivski

Teisipäeval, 18. novembril toimus Radisson Blu Sky Hotelli Harry`s New- York Bar`is Ilona Kaldre raamatu «Selgeltnägija Ilona Kaldre tuleproovid» pressiüritus, kus Ilona õpetas selgeks ka ühe võlunipi, kuidas oma salasoovid täide viia.

Foto: Viktor Burkivski

Osta tuleks Ilona Kaldre värskelt ilmunud raamat ja sealt üks valge leht välja rebida. Sellele lehele tuleks kirjutada oma suurim salasoov. Pole tähtsust kumma käega te kirjutate või kui loetav on teie käekiri, tähtis on hoopis see, et kirjutaksite seda soovi rahus ja ainult sellele keskendudes. Oluline pole ka, mis keeles selle kirjutate või milline on pastaka või pliiatsi värv, millega seda kirjutate. 

Seejärel tuleb lehekülg, millele oma soovi kirjutasite välja rebida ja südame poolse käega kokku pigistada. Paberinutsakas tuleb asetada taldrikule ja see valge küünlaga põlema panna, samal ajal intensiivselt oma salasoovile mõeldes. Kui paber on põlenud tuhaks, siis tuleks see mõne maitsva joogi sisse segada ja rahus ära juua.

Vaata Ilona maagiat täpsemalt videolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles