ELU24 LIVE/ külas käis Marek Sadam ansambliga Sadamasild

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Meeleolukas Elu24 live jätkus sel neljapäeval, 20. novembril kell 12 ning külas käis tuntud laulja Marek Sadam koos värske bändiga Sadamasild. Lisaks astus läbi ka üllatuskülaline, kelleks osutus noor raamatu autor!

Kes või mis on Sadamasild?

Kusagil on üks kummaline maa. Paik, mis täis senirääkimata lugusid, hulgaliselt seiklusi ning kahtlemata ausaid enesesse vaatamisi. Armastust muidugi ka. Ja nii nagu igas seesuguses kummalises kauges kohas, maismaa ning mere piiril, ootab selleski paigas üks sadam. Ootab, et rääkida jutte neile, kes kusagil suurtes linnades, kaugetel vetel, rõõmus või kurbuses, kahekesi või täielikus üksinduses.

Foto: Tairo Lutter

Neile, kes sattunud hetke, kus selle kummalise maa üksildase sadama päriselt sündinud lood, kingivad kaotatud naeratusi, kosutust ja kindlasti ka mõtlemisi nendele, keda tahaks, aga miskipärast ei näe. Samas igaüks ju teab, et väike sadam kusagil kummalise maa alguses pole midagi väärt ilma kuulajateta, kes ehk leiaksid tee sellesse kummalisse paika. Vaja on ühendajat - silda, mis kaotaks udud ja petlikud tuuled, juhatades kokku lood ja nendes rändajad. Nõnda saabki ausatest lauludest sild... Sadamasild.

Foto: Tairo Lutter

Nad ei ole uhked, neil on vaid hea muusika ning ausad laulud. Nad on ilma glamuurita ausad ja originaalsed, nii nagu olema peab.

Foto: Facebook

Sadamasilda kuuluvad: Marek Sadam - laul ja lood, Tõnu Laikre - maagilised klahvid, Tõnis Kivisild - kaalukad bassikeeled, Viljar Kuusk - kõnekad peenemad keeled, Kaspar Uljas - muhe akordion, Oliver Rõõmus - südamega rütmid rattakellast cajonini... Mari Ronimois ja Anett Pero - kogu ilu, mida lisada saab.

Vaata, mis meeleolukas saates toimus ja kes oli seekord üllatuskülaline!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles