Video! «Tõuse ja sära!» toimetaja Karmel Eikneri nina ütleb, et Aunaste tuleb telesse tagasi

Anu Saagim
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna oli Maire Aunastel viimane tööpäev ETVs. Salvestati saate «Tõuse ja sära» viimast episoodi.

Mairet olid loomulikult ära saatma tulnud kauaaegsed kolleegid, sõbrad ja tuttavad.

Mida arvas, aga Maire tulevikuplaanidest saate «Tõuse ja sära» toimetaja Karmel Eikner.

Karmel, mida Maire täna telest lahkudest kaasa võtab?

Vaieldamatult julguse kõik oma ideed lõpuni teha. Ta ei kohku mitte millegi ees tagasi. See oli ka saate tegemise puhul väga uhke ja tore. Tal on pöörased ideed ja ta julgeb need läbi viia.

Näiteks, kes tuleb selle peale, et hakata nüüd kohe Valgas ja Võrus korraldama inimestega pidusid, sest ainult peomeeleolus saab ju inimestega rääkida avameelselt ja siiralt ning teada saada nende muresid.

Nii saabki Maire just selle piirkonna inimestega tuttavaks, kus ta hakkab oma poliitikukarjääri alguses kandideerima. Muidu on ju eesti inimene tagasihoidlik ja Maire on algusest peale öelnud, et tema tahab hakata lahendama tavalise inimese muresid ja lihtsaid asju.

Ma jään Mairet tegelikult tagasi igatsema ja ma vaikselt loodan, et see Riigikogu rutiin teda ära tüütab ja ta tuleb siia tagasi.

Kas Maire tuleb telesse tagasi?

No minu nina ütleb, et ta tuleb telesse tagasi või ma siis väga tahan seda uskuda. Kas sulle tõesti tundub, et Maire on see tüüp, kes tahaks päevade kaupa lugeda A4lt erinevaid seadusi, need läbi töötada ja niiviisi kaheksa tundi järjest ning neli aastat?

Aga kas Maire võetakse telesse tagasi?

Ma arvan küll. Kui sul on iga saatega vähemalt 80 000 vaatajat, mis on Eesti kontekstis ikka väga palju, siis peaks see väga rumal telekanal olema, kes seda ei teeks.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles