I Wear* Experiment avaldas julgusest rääkiva singli «Wanting For More»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week 2013, reede kinos Sõprus. I Wear* Experiment
Tallinn Music Week 2013, reede kinos Sõprus. I Wear* Experiment Foto: Jelena Rudi

Täna andis Eesti eksperimentaaltrio I Wear* Experiment välja uue singli pealkirjaga «Wanting For More». Lugu on jätkuks eelmisel aastal ilmunud ning sooja vastuvõtu osaliseks saanud EP-de triloogiale.

«Singel «Wanting For More» on lindistatud mitmes eri paigas viimase kolme kuu jooksul, katsetades nii erinevate ruumikõlade kui ka lindistusmeetoditega. Lugu räägib julgusest. Sellest, et millegi suurema, parema või lihtsalt südamerahu saamiseks on tihti vaja vastu võtta otsuseid, mis ei ole kerged, kuid pikemas perspektiivis ehk ainuõiged,» kirjeldab bändi kitarrist Hando Jaksi.

Foto: promo

I Wear* Experiment on oma tegutsemisaja jooksul pälvinud kiitust nii kriitikutelt kui fännidelt. Pärast kevadist Tallinn Music Week’i tõstsid bändi teiste hulgas esile näiteks The Line Of Best Fit ning Louder Than War, alles äsja soovitasid nende muusikat oma lugejatele veebisaidid SoSoGay ning Sitting Ovation. I Wear* Experiment on eksperimentaal- ja skandinaaviahõngulise elektroonilise popi elamus. Lõõskav valgus, hullumeelsed rütmid, müstiline vokaal ja pöörane sämpeldamine sulanduvad seguks erinevatest žanritest ja stiilidest.

Foto: promo

Singlit esitleb bänd kolme kontserdiga, mis jäävad sel aastal viimasteks:

19.11- Rapla Kultuurikeskus + Micucu, Sten-Olle

22.11- Von Krahli Teater + Micucu, Sten-Olle

27.11- Tartu Üliõpilasmaja + Vaiko Eplik & Eliit, Tiger Milk

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles