Videoklipp: PÖFFile saabuva filminäitleja Isaach De Bankolé suured filmirollid

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaader filmist «Kohv ja sigaretid»
Kaader filmist «Kohv ja sigaretid» Foto: Kaader filmist

Homme saabub Tallinna 18. Pimedate Ööde Filmifestivali üks peakülaline USA-Prantsusmaa filminäitleja Isaach De Bankolé, kes õhtul esitleb Coca-Cola Plazas punase vaibaga eriseansil Ungari lavastaja Szabolcs Hajdu värskeimat filmi «Miraaž».

Tuntust on De Bankolé kogunud ennekõike neljas Jim Jarmuschi filmis: «Öö maa peal» (1991), «Kummituskoer: Samurai tee» (1999), «Kohvi ja sigaretid» (2003) ja «Võimu piirid» (2009). Rahvusvahelisele kinopublikule on De Bankolé tuttav ka rollidega kassahittidest «Miami Vice» ja «Casino Royale».

PÖFFi publik näeb näitlejat aga kahes linastuvas filmis: kõrvalrolliga Iiri lavastaja John Michael McDonagh’i mustas komöödias «Kolgata» ning võimsa pearolli teeb näitleja Ungari lavastaja Szabolcs Hajdu värskemais töös «Miraaž».

Foto: Wikipedia

Filmisõpradel on võimalus filmitähega isiklikult kohtuda juba kolmapäeval kell 19.30 algaval pidulikul eriseansil Coca-Cola Plazas, kus De Bankolé juhatab sisse filmi «Miraaž» ning vastab pärast filmi publiku küsimustele. Pileteid erilinastusele on PÖFFi tavapärase piletihinnaga saadaval PÖFFi info- ja piletikeskustes ning kõikides Piletilevi müügipunktides üle Eesti ja internetis.

Vaata videoklippi tema kolme suure filmirolli kohta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles