Araablane tahtis pärast abikaasa näo esmakordset nägemist kohe lahutust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Araablane
Araablane Foto: SCANPIX

Saudi Araabias leidis aset ekstreemne juhtum, milles äsjaabiellunud mees tahtis kohe pärast oma naise näo esmakordset nägemist lahutust.

Mees tõstis naise näo eest loori alles siis kui nad fotograafile poseerisid, edastab Daily Mail.

Medinast pärit paari abielu korraldasid nende vanemad ning enne pulmi nad kokku ei puutunud. Lähis-Idas on selline paaripanek seni levinud.

Kuid kui pruudilt eemaldati loor, siis näitas mees kohe, et naine talle ei meeldi. Mehe nägu väljendas vastikust.

«Sina ei ole see naine, keda ma oma naiseks tahan. Sa ei vasta minu ideaalnaise ettekujutusele. Ma tahan otsekohe lahutust,» teatas mees.

Saudi Araabia meedia andmetel naine puhkes nutma ja sattus hüsteeriasse ning pulmakülalised püüdsid probleemi lahendada.

Sotsiaalmeedias kajastati juhtunut ning seal kommenteeriti, et inimesed vaatavad liiga palju välimust, mitte sisemist ilu.

«Allah andku sellele naisele parem abikaasa, kes oskab teda hinnata,» kirjutati.

Oli ka neid, kes süüdistasid meest.  

«Mitte keegi ei sundinud seda meest naisega abielluma. Mees oleks pidanud enne kihlust ja abiellumist naisega kohtuma, mitte ootama alles paaripanekuni. Sel mehel puuduvad vist inimlikud tunded ja naistest arusaamine,» edastati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles