McCartney kritiseeris taimetoitlasi mõnitanud staarkokka

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul McCartney
Paul McCartney Foto: AP / Scanpix
Briti muusik Paul McCartney kritiseeris kuulsat telekokka Gordon Ramsayt, kuna too tegi taimetoitlaste arvel McCartney hinnangul tobedat nalja.

Nimelt ütles Ramsay, et ei andestaks oma tütardele taimetoitlasest mehega abiellumist, kirjutab Digitalspy.

«Kui selguks, et mõni mu tütarde kallimatest on taimetoitlane, siis vannun Jumala nimel, et ma ei andestaks seda talle kunagi,» teatas Ramsay.

«Mu kõige hullem õudusunenägu on see, et mõni lastest tuleb minu juurde ja ütleb, et issi, ma olen taimetoitlane,» lisas telekokk. «Siis paneksin ta aia peale istuma ja annaksin surmava elektrilöögi.»

Paul McCartney nimetas Ramsay avaldusi rumalateks.

«Minu meelest on asi põhimõttes «ela ja lase teistel elada»,» sõnas muusik. «Räägin inimestega taimetoitluse eeslistest ja mind ajab vihale, kui meil oli tore vestlus, aga siis pööravad nad selja ja ütlevad midagi rumalat.»

«Lugesin just üht Gordon Ramsay tsitaati... «Kui mu tütar suureks saades taimetoitlasega abielluks, ei andestaks ma seda talle kunagi.»  Selle võiksin talle veel andeks anda, kuna see pole minu asi. Mina ei saa kontrollida, kas ta ajab rumalat juttu või mitte.»

«Oleksin õnnelikum, kui kõik oleksid taimetoitlased,» ütles McCartney. «Planeedile tuleks see kasuks.»

Eksbiitel pole juba 30 aastat liha söönud ning samas vaimus kasvatas mees ka enda ja eksabikaasa tütart, praegu nelja-aastast Beatrice’i.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles