EKSKLUSIIV! Kuula Tenfold Rabbiti uut plaati enne teisi!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna, 18. novembril on eksklusiivselt Postimehe ja Deezeri vahendusel võimalik kuulata noore kodu- kui välismaa publikule tuntud indie-elektroonika bändi tuliuut albumit «Fools», mille ilmusmiskuupäevaks on 21. november.

«Uus materjal on päris erinev meie esimese plaadi omast, mis oli peamiselt rock-ja folkmuusika. Umbes aasta aega tagasi hakkasime eksperimenteerima arvuti- ja süntesaatori võimalustega ja uus kõla on palju elektroonilisem. Lugude lüürika peamine inspiratsiooni allikas on püsinud sama - armastus, seks ja võimu suhted ühiskonnas,» kommenteerib bändi vokalist ja lugude autor Andres Kõpper uut albumit «Fools».

Foto: SANDER ILVEST/

Albumi trummid, basskitarr, süntesaator ja klaver on salvestatud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias, kitarrid Viljandi Pärimusmuusika Aidas ning vokaalid produtsent Charlie Chastaini kodustuudios.

Plaadil kõlava muusika autorid on Andres Kõpper, Jaan Jaago, Meelik Samel ja Oliver Rõõmus. Albumi produtsent on Charlie Chastain.

Foto: /

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 21.novembril Tartus Genialistide Klubis ning 22.novembril Tallinnas Raadiomaja I stuudios.

Kuula ja naudi värsket albumit juba täna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles