Öösärkides rokitarid ehk G.O.S.H. andis välja teise singli «Insomnia»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkiv tüdrukutebänd G.O.S.H.
Rokkiv tüdrukutebänd G.O.S.H. Foto: Merike Kens

Öösärkides rokitarid - just sellise imagoga on tüdrukute bändi G.O.S.H. uus singel «Insomnia». Uue singli esitluskontsert toimub reedel klubis Sinilind, kus peale tüdrukuid astuvad laval üles ka Kristel Aaslaid koos oma bändiga Sierra Black ning Maxtraktor.

Sel kevadel loodud rokkbänd G.O.S.H. sai valmis oma teise singli nimega «Insomnia». Lugu räägib unetusest ning sobib väga hästi sügisöödesse, kus tihtipeale inimesed peale pikki ning väsitavaid tööpäevi ei saa magama jääda. Kohustused ja mõtted ringlevad peas, neid on raske vaigistada.

Foto: Merike Kens

«Vanasti tegid inimesed rohkem füüsilist tööd, mis hoidis keha ja vaimu tasakaalus. Tänapäeva ühiskond on aga liikumas teises suunas,» lausub bändi solist Anne, kes on ühtlasi ka sōnade autor.

«Tegelikult oligi just «Insomnia» meie esimene lugu, mille koos Annega kirjutasime. Muusikaline algidee sündis Jaapani taikotrummidest. Neile löökpillidele iseloomulik motoorne rütm põksub vaikselt kaasa salmide osas ning loob alateadlikult müstilise atmosfääri loole,» lisab bändi trummar Hele-Riin Uib.

Foto: Merike Kens

G.O.S.H. on tüdrukutebänd, mis sai alguse trummari Hele-Riin Uibi (2 Quick Start, Blacky) ja superstaari finalisti Anne Arraku ideest luua Eesti tüdrukutest bänd, kus kõik oskavad pilli mängida ja naudivad ka raskemat muusikat. Üsna pea leiti koosseisu ka Hanna Parman (bass), Liina Kuill (klahvpillid) ning Liina Vokk (kitarr). Praegu lindistab tüdrukute kollektiiv lugusid oma esimese albumi jaoks.

Sellel reedel on kõik rokiaustajad oodatud kuulama tüdrukute esimest ülesastumist Tallinnas.

Uue singli esitluskontsert toimub klubis Sinilind, kus ansambel G.O.S.H. esitab suurema osa oma loomingust.

Enne singli esitlust astuvad lavale Kristel Aaslaid koos oma rokkiva bändiga Sierra Black ning vahetult enne keskööd vallutab lava julm ning lihasse tungiv Maxtraktor.

Uksed avatakse kell 21.00

Ürituse leht Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles