Bill Cosby keeldub vägistamissüüdistuste kommenteerimisest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Cosby
Bill Cosby Foto: SCANPIX

Koomik Bill Cosby ei kommenteeri tema vastu tehtud vägistamissüüdistusi.

Advokaat John P. Schmitt seletab Cosby veebisaidil avaldatud teates: «Viimastel nädalatel on taas pinnale tõusnud aastakümnete vanused ja ümberlükatud süüdistused härra Cosby vastu. See, et neid korratakse, et tee neid tõeseks. Härra Cosby ei kavatse neid süüdistusi mistahes kommentaariga vääristada.»

«Ta soovib tänada oma fänne toetuse eest ja kinnitada, et praegu, 77-aastasena, teeb ta oma parimat tööd. Härra Cosby ja tema esindajad ei kommenteeri seda teemat enam.»

Cosbyt on seksuaalses vägivallas süüdistanud kolm naist. Endine näitlejanna Joan Tarshis väidab, et mees vägistas teda 1969. aastal, kui ta oli 19-aastane. Cosby olevat ta kahel korral stuudios uimastanud ja vägistanud. Kunstnik Barbara Bowman kirjutas eelmisel nädalal avaldatud ajaleheartiklis, et Cosby vägistas teda 1980. aastatel. Cosbyt süüdistas seksuaalses vägivallas ka endine ülikoolitöötaja Andrea Constand, kuid 2006. jõudsid nad kohtuvälisele kokkuleppele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles