Avandi ja Sepp kuulutavad täna «Ringvaates» välja «Rahva Tujurikkuja»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Sepp ja Märt Avandi
Ott Sepp ja Märt Avandi Foto: Erakogu
ETV tänavune vana-aastaõhtu programm üllatab uue saatega «Rahva Tujurikkuja». ««Rahva Tujurikkuja» on vana-aastaõhtu sketšisaade, nii nagu ka «Tujurikkuja». Ainult et seda ei tee meie teile, vaid teie meile,» selgitas Märt Avandi, üks «Tujurikkuja» autoritest.
«Me oleme «Tujurikkujat» teinud nüüd kuus aastat ja iga detsembrikuu on minu jaoks olnud metsikult närvesööv ja stressirohke. Ja terve jaanuari pean ma lugema neid negatiivseid internetikommentaare. Nüüd on meie kord kommenteerida,» lisas «Tujurikkuja» teine alustala Ott Sepp.
 
Ühe sketši pikkus võib olla kuni 4 minutit. Soovituslik pikkus on 2-3 minutit. Juba varem avalikult veebis rippuvaid või televisioonis näidatud sketše esitada ei tasu, materjal peab olema uus. Rohkem reegleid on kirjas siin. Sealt leiab ka ankeedi, mis tuleb video esitajal ära täita ja lisada link oma videole. Tähtaeg on 15. detsember kell 12.
 
«Kindlasti saatke meile parooliga kaitstud või n-ö kinnine link, mida ei ole võimalik teistel avalikult vaadata. Soovime, et kõik klipid oleksid uued ja seni avaldamata,» ütles ETV meelelahutustoimetuse juhataja Mart Normet.
 
Kuidas uues saates nalja teha ja mida Märt Avandi ja Ott Sepp oma mantlipärijatelt ootavad, sellest kuuleb täna «Ringvaates».
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles