OSALE PILETILOOSIS! Elu24 loosib piletid Dave Bentoni pühalikule jõulukontserdile

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dave Benton
Dave Benton Foto: MediaMarketing

Meelelahutusportaal Elu24 loosib välja piletid karismaatilise laulja ja laulukirjutaja Dave Bentoni kahele tänavusele pühalikule jõulukontserdile.

Soovid piletiga üllatada lähedast, ema, isa, venda, õde last või kallimat? Elu24 loosib kahele kontserdile koos Dave Bentoniga välja kaks pääset kahele!

Saada meile kiri toimetus@elu24.ee ja kirjuta, kellele soovid kingitust teha ja miks just sina võiksid kingituse võita! Märksõnaks pane DAVE BENTON.

Lisaks saavad kõik soovijad mardikuu lõpuni Tartu ja Tallinna kirikutes kõlavatele esinemistele pileti osta viiendiku võrra soodsamalt.

Foto: MediaMarketing

Dave Bentoni bändi, Meero Muusiku laulutüdrukute ja virtuoosliku organisti Ulla Kriguli ühised hardad jõulumeloodiad kõlavad muusikute tiheda ajakava tõttu tänavu vaid kahel korral.

Tartu Peetri kiriku ja Tallinna Kaarli kiriku uksed avanevad vastavalt 22. ja 23. detsembril kell 19 ning pühakodade seinte vahel kajavad tuntud ja vähem tuntud, kuid igal juhul südamelähedased jõululaulud, mis toovad kahtluseta sära silmadesse ja jõulutunde meeltesse.

Kariibi meres asuvalt Aruba saarelt pärit muusik esines kaunihäälse tüdrukutekoori saatel ka mullu, mil tema jõulutuuridel täitus kümme aastat ning «Uus jõululaul» on kõlanud ka mahedas eesti keeles. Armastusest ja hoolivusest kantud jõululugudel on Dave Bentoni repertuaaris alati olnud kindel koht, mida näitab ka tema mullune album «Christmas with love».

Foto: Viktor Burkivski

Dave Benton kinnitab, et tal on mõttes veel sel aastal välja anda album enda parimate jõulukontsertidel kõlanud lauludega, sealhulgas ka eesti keeles lauldud paladega. Tema sõnul on jõulud tema pere jaoks imelisim aeg aastas.

«Püüan igal aastal oma lauludega luua inimestes sooja tunde ja seetõttu on minu kontserdid ka siin populaarsed,» selgitab armastatud laulja.

Neile, kel pole võimalik tänavu Dave Bentoni pakutavast pühademeeleolust osa saada, lubab muusik taaskohtumisi tuleval aastal.

Praegu on aga õige aeg tõtata Piletilevi müügikohtadesse, sest pensionäridele mõeldud 12.50 eurot maksev ja üldmüügis olev 15-eurone pilet on vaid novembris saadaval 20 protsenti soodsamalt. Kontserdi eel saab kohapealt pileti 17 euroga ja alla 3-aastased lapsed pääsevad kontserdile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles