Noortebänd 2014 õnnelikud finalistid on selgunud!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noortebänd 2014 teine poolfinaal. Attention, Please
Noortebänd 2014 teine poolfinaal. Attention, Please Foto: Erlend Staub

Möödunud nädalavahetusel Tallinnas klubis Ulme toimunud Noortebänd 2014 poolfinaalidest pääsesid finaali ansamblid The Werg, Münster, Innersound ning Attention, Please.

Kümnest poolfinalistist neli eelmainitud bändi teenisid finaalikoha žürii otsusel, üks finalist selgub veel rahvahääletusel, mis algab kolmapäeval (19 november) Noortebändi facebooki lehel ning kestab käesoleva nädala pühapäeva südaööni.

Žürii koosseisu kuulusid Piret Järvis (ERR), Andrus Raudsalu (Noortebändi esindaja), Robert Linna (Elephants From Neptune), Emilie Toomela (Müürileht), Kristo Rajasaare (Raadio2 peatoimetaja) ning Taavi Paomets (Avoid Dave).

Foto: Erlend Staub

Noortebänd 2014 finaal toimub 28. novembril Tallinnas klubis Hollywood. Finaalõhtut juhivad Kristel Aaslaid ning Taavi Paomets, lisaks astuvad erikülalistena lavale Avoid Dave ning Noortebänd 2013 võitja Ziggy Wild. Täpsemat infot leiab Noortebändi Facebooki lehelt.

Noortebänd 2014 finalistid:

Münster (Tartumaa, Tartu)

Innersound (Tartumaa, Tartu)

Attention, Please (Harjumaa, Saue)

The Werg (Saaremaa, Kuressaare)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles