Ülikõva! Mart Müürisepp oli Metallicas nagu kala vees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Mart Müürisepp
«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmes saade, Mart Müürisepp Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» seitsmendas saates kehastas Mart Müürisepp Metallica ninameest James Hetfieldi ja esitas nende hitid «Enter Sandman» ja «Nothing Else Matters».

Kohtunike kommentaarid:

Olav Osolin: «See oli mu kolmas Metallica kontsert elus ja esimene, mille ma lõpuni olin. Selles mõttes väga vinge. Kui võtad kaks Metallica kuulsamat lugu, paned need kokku ja esitad nii võimsalt nagu sina seda tegid, siis see oli lihtsalt vapustavalt hea ja energiline. Välimuselt olid ka täiesti 90ndate aastate jorss.»

Tanja Mihhailova: «Ülikõva oli! Mulle jäi väheks! See oli väga hea, kärin oli sees, fraasi lõpud olid väga ägedad. Tegelikult ei ole midagi rääkida, sest et ülikõva oli. Suured tänud, Mart. Sa oled geniaalne, lihtsalt nii äge... Ma sinuga räägin peale saadet.»

Henrik Normann: «Mulle tegelikult meeldis, sest ilusate ballaadidega on see, et kui sul sisemist jõudu pole, siis see kõlama ei hakka ja hea oli näha, et see lava jäi sulle väikeseks. Kui oleks paar ruutmeetrit juures olnud, oleks sa ilmselt publikusse ka hüpanud. Mulle see meeldis. See oli väga väärikalt tehtud.»

Andrus Vaarik: «Ma nägin, et sulle väga meeldis. Sa olid tõesti nagu koju jõudnud. Sa oled Metallicas nagu kala vees! Mulle meeldib rohkem, kui sa pead end rohkem väänama ja murdma. Ma ei ütle, et see Monica Tuvi mu lemmik oli sinu esituses, aga see paroodiaelement hakkab rohkem tööle, kui see objekt on sinust kaugemal. Aga tore, et sulle meeldib. Kui ma viis korda kuulaks, siis hakkaks ilmselt mulle ka meeldima.»

Vaata Mardi esitust TV3 videost! Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles