«Eesti talent» saatemeeskond alustab ringkäiku mööda Eestimaad

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate Eesti talent logo
Saate Eesti talent logo Foto: TV3

Sel nädalavahetusel alustab TV3 suurejoonelise teleshow «Eesti talent» saatemeeskond ringkäiku mööda Eestimaad, et kõik varjatud anded üles leida.

«Eesti talent» põhineb maailmakuulsal formaadil «Got Talent», mis on tänaseks jõudnud enam kui kolmekümnesse riiki. Maailma suurimast ja värvikamast teleshow'st on tuule tiibadesse saanud hulgaliselt andekaid tegelasi, kes nüüd oma endise hobiga elatist teenivad.

«Kahtlemata on Eestiski rohkelt talendikaid inimesi, kel pole siiani olnud võimalust või julgust oma annet näidata. Võib-olla peitub just mõnes Pärnumaa vaikses külas hõbehäälne koduperenaine või on näiteks Saaremaal keskealine müügimees, kelle hobiks ooperilaul? Või elab mõnes Tartumaa talus vanahärra, kes aastakümneid harrastanud mustkunsti. Või tegutseb hoopis Virumaal grupp noori akrobaate. «Eesti talent» annab kõikidele millegi poolest andekatele võimaluse oma erilised oskused kaamerate ette tuua. Eriti rõhutaks seda, et ühtviisi on oodatud nii noored, keskealised kui vanemad eestimaalased,» rääkis TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.

Talendiotsingutele on oodatud nii igas vanuses sooloesinejad kui grupid. Osaleda võivad nii lauljad ja tansijad kui akrobaadid ja trikitajad, koomikud ja pillimehed, mustkunstnikud ja mõõganeelajad jne.

Saatesse saab registreerida TV3 kodulehel: eestitalent.tv3.ee, e-posti aadressil eestitalent@tv3.ee või telefonil 5191 9090. Pärnumaa andekad inimesed on oodatud  juba sel laupäeval kell 9 Pärnu Kontserdimajja.

Saate «Eesti talent» peaauhind on 250 000 krooni ja võitja selgub jõuludeks.

Saatejuhid on Eda-Ines Etti ja Tanel Padar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles