«Kääbiku» staar Luke Evans käib kuuma meesmodelliga?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luke Evans "Kääbiku" võtetel
Luke Evans "Kääbiku" võtetel Foto: Luke Evans / Twitter

Filmidest «Kääbik», «Dracula» ja «Kiired ja vihased» tuntud Briti näitleja Luke Evans käib väidetavalt Hispaaniast pärit modelli Jon Kortajarenaga.

Paari nähti eelmisel nädalal New Yorgis lõunat söömas ning samuti käisid nad hiljuti koos heategevuslikul amFar galal ja Louis Vuittoni moeshow'l.

JustJared kirjutas, et 35-aastane Evans ja 29-aastane Kortajarena istusid välikohvikus ja tundsid end teineteise seltskonnas mugavalt. (Pildid.)

Evans pole suhet kinnitanud. Ta rääkis oma seksuaalsusest 2002. aasta intervjuus väljaandele The Advocate: «Kõik tundsid mind geimehena ja oma elus Londonis pole ma seda kunagi varjata üritanud.»

Pärast Hollywoodis edu saavutamist viie aasta eest on ta aga oma eraelust rääkimist vältinud. 

Hiljuti uuris väljaanne Women's Wear Daily, kas ta loob pretsedendi avalikult homoseksuaalse action-staarina. Evans vastas otseselt midagi kinnitamata: «See on hea, et inimesed saavad mind vaadata ja näha, et see kutt ajab oma asja ja naudib oma tööd ning on oma karjääris ja elus edukas. Just seda ma teengi ja olen väga õnnelik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles