Soome popstaar Isac Elliot andis täna välja uue albumi «Follow Me»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Isac Elliot «Follow me»
Isac Elliot «Follow me» Foto: promo

Isac Elliot andis täna välja uue albumi «Follow Me» ning lisaks värskele muusikale on fännide suureks üllatuseks CD-l ka interaktiivsed lisad.

Nimelt saavad nüüd nii Apple`i kui ka Androidi kasutajad alla laadida tasuta App-i, mille vahendusel saab albumi vahelehtedelt lisainfot, interaktiivseid sõnumeid, behind-the-scenes videosid ja mini-mänge. Lisaks saab ka koos Isaciga selfisi teha ja seda sotsiaalmeedia vahendusel sõpradega jagada. Kogu infot uuendatakse jooksvalt ning oodata on ka lisa!

Foto: promo

Official Isac Elliot App tõelistele Ellioteeridele sisaldab:

1) Follow Me

  • Sotsiaalmeedia lisa – Ole esimene, kes saab värsket infot Isaci Facebookist, Instagrammist ja Twitterist!

2) Magic Me

  • Selfi-kaamera – Tee Isaciga vägevaid selfisid. Proovi erinevaid taustapilte ja filtreid.
  • Augmented reality tool – Sinu ligipääs salajasele materjalile, mida näeb ainult albumi omanik! Saa osa Isaci igapäevaelust ja vaata behind-the-scenes videosid iga loo kohta albumilt ”Follow Me”.

3) Mini Games

  • Saada Isacile suudlusi
  • Tõde või tegu mäng – Vaata üle 40 eksklusiivse video Isacist tegemas hullumeelseid trikke ja vastamas kõige kavalamatele küsimustele.

4) Rank

  • Jälgi skoori

5)Store

  • Hangi poest uusi taustapilte– tasuta muidugi!

Laadi alla tasuta «Isac Elliot App» Apple Store & Google Play-st ja koge Isac Ellioti uut albumit «Follow Me» täiesti uuel moel!

Albumi  «Follow Me» juures töötasid maailma hinnatuimad produtsendid nagu RedOne, Rami Yacoub, MoZella ja iSHi. Album sisenses Spotify edetabelisse 3. kohaga!

Album sisaldab ka hittsingleid «Baby I» ja «Tired Of Missing You».

Foto: Martin Ilustrumm

Isac Elliot on noor ja paljulubav Soome artist, kes saavutas Soomes ja Skandinaavias suure edu oma debüütalbumiga  «Wake Up World». Soomes tuli tema album esimesele kohale ja Isac  võitis lisaks ka arvukalt muusikaauhindu.

Tema kiirest eduloost on valminud dokumentaalfilm «Dream Big-The Movie», mis esilinastus Norra ja Soome kinodes ning tuli müügile ka DVD-na.

Isac Elliot on Soome kõige «järgitum» artist sotsiaalmeedias, omades üle 110 000 Facebooki fänni ja enam kui 230 000 Instagrammi järgijat. Isac Ellioti videosid on Youtubeìs vaadatud üle 15 miljoni korra ja tema singlit «New Way Home» on Spotifys kuulatud juba üle 11 miljoni korra.

Foto: Viktor Burkivski

Isac läheb peagi ka tuurile, mis kannab nime «Save A Girl Tour». Esimene kontsert toimub 23. novembril Helsingis ja viimane 14. detsembril Norras. Isac tuleb tuuri raames 26. novembril Eestisse, kui esineb klubis Factory.

Piletid saadaval vaid Ticketpros.

Foto: Viktor Burkivski

Save A Girl Tour:

23.11 Helsingi, The Circus

26.11. Tallinn, Estonia

27.11. Tampere, Pakkahuone

28.11. Kuopio, Pohjantien koulu

29.11. Oulu, Superpark

30.11. Seinäjoki, Rytmikorjaamo

5.12. Malmö, Kulturbolaget

6.12. Tukholma, Fryshuset -  Arenan

7.12. Göteborg, Trädgår’n

12.12. Stavanger, DnB Arena

13.12. Oslo, Oslo Spektrum

14.12. Bergen, Grieghallen

Vaata videotutvustust!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles