Raju kraam! Põrkepungi bänd Number Ö avaldas uue loo koos muusikavideoga

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: Külas on ansambel Number Ö, neid võõrustamas Anu Saagim
Elu24 live: Külas on ansambel Number Ö, neid võõrustamas Anu Saagim Foto: AFP / Scanpix

Pealinna bänd Number Ö avaldas uue video loole «Kuula». Tegemist pole Oti loomingu töötlusega vaid korraliku originaalse küttega. Põrkepunk oma kõige ehdamal kujul!

Isand Karp Number Ö’st kutsub loo sõnumiga inimesi tegutsema: «Pole mõtet niisama pealt vaadata, kuidas olukord me ümber hapuks kisub. Pange käsi külge. Kõik saavad midagi paremini teha!»

Foto: Attila Paris

Viimase aasta jooksul juba kolmanda video välja andnud Number Ö otsustas seekord filmimisel ka pillid kätte võtta. Video autorid Attila Paris ja Priit Lahi plaanisid algselt teha lihtsa mustvalge esinemisvideo, kuid võtteplatsil leiti potensiaali hoopis räpase keldrikoridori kollastes seintes ja pildi kiirendatud taasesitamises. Kõik asjaosalised on lõpptulemusest vaimustuses: «Mõnusa minekuga lugu on saanud endale pildi näol täiusliku paarilise. Igal vaatamisel leiab videost midagi uut, kuna korraga toimub eri kaugustel väga palju.»

Kõik oli arusaadav, aga tekkis küsimus, et mis asi see põrkepunk veel on?

Foto: AFP / Scanpix

Varem avaldatud lugude ja muusikavideode viited leiab kodulehelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles