Vallatud Vestid ja Kõrsikud avaldasid mõnusa ühissingli «Kiigu ja liugle»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhindade gala Nokia kontserdimajas 30.01, 2014
Laval on Vallatud vestid
Eesti Muusikaauhindade gala Nokia kontserdimajas 30.01, 2014 Laval on Vallatud vestid Foto: Jelena Rudi

Eile avalikustasid ühise singli pealkirjaga «Kiigu ja liugle» ansamblid Vallatud Vestid ja Kõrsikud. 

Uus lugu tuleb esitusele Kõrsikute ja Vallatute Vestide detsembrikuisel kontserttuuril, mis kannab nime «Kiigume koos».
 
«See on kaalukas singel ja seda tegelikult mitmes mõttes,» räägib loo muusika autor ning Vallatute Vestide liige Tanel Padar. «Esiteks on tegemist väga suure koosseisuga, mis lisab kaalu - loos astuvad üles eraldi kõik Vallatute Vestide liikmed, kes vastavalt laulavad või pilli mängivad ning lisaks on terve ansambel Kõrsikud andnud oma osa nii musitseerimise kui ka laulmise kaudu. Samuti on see singel esimene lugu, mille Vallatud Vestid ja Kõrsikud on kellegiga kahasse kirjutanud. Oleme loos ühendanud kahe bändi absoluutselt parimad omadused ja kokkuvõttes saavutanud selle, mida me eraldi poleks saanud kuidagi saavutada - dueti kahe bändiga.»
 

Loo sõnade autoriks on Jaan Pehk - «Jaan on varemgi meid sõnadega välja aidanud,» räägib Vallatute Vestide liige Ott Lepland. «Mingil moel tabab Jaan meie muusika iseloomu hästi ning tänu sellele on Jaani kirjutatud sõnad sellised, mis meie muusikaga hästi sobivad.»
 
Vallatute Vestide ja Kõrsikute ühiskava «Kiigume Koos» võib näha alates 17. detsembrist suuremates kontsertmajades üle Eesti. Piletid on saadaval Ticketprost ja Piletilevist.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles