Täna «Saladustes» traagiline armukolmnurk: noormees armub sõbranna emasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Saladused»: traagiline armukolmnurk, kus noormees armub sõbranna emasse
«Saladused»: traagiline armukolmnurk, kus noormees armub sõbranna emasse Foto: Kanal 2

Täna kell 21 on Kanal 2 «Saladuste» keskmes armastuskolmnurk, mille osalisteks on ema, tütar ja tütre silmarõõm - 19-aastane noormees.

14-aastane Margaret kolib pärast vanemate lahutust koos oma ema Pillega väikelinna odavasse korterisse. Probleem tekib aga enda uue elu sisseseadmisel meestetöödega, mille juures aga pakub ootamatult oma abi 19-aastane naabripoiss Reimo. Poisiga arenevad kiiresti sõbralikud suhted nii emal kui tütrel.

Foto: Kanal 2

Nooruke Margaret armub noormehesse salaja kõrvuni. Ta unistab ühisest tulevikust ja isegi juba pere loomisest. Aeg möödub, noored suhtlevad omavahel, kuid Reimo ei ole millegipärast valmis oma tundeid Margereti vastu tuliselt ja otse tunnistama.

Foto: Kanal 2

Draama sõlmpunktiks saab päev, kui Margaret ootamatult koju tulles leiab ema Pille Reimo seltsis. Vaatepilt on tüdruku jaoks pehmelt öeldes shokeeriv...

Foto: Kanal 2

«Saladused» on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles