Kodumaine trummi ja bassi produtsent Planeet avaldas uue singli

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodumaine trummi ja bassi produtsent Planeet
Kodumaine trummi ja bassi produtsent Planeet Foto: kristian ilves

Eestikeelset dnb-muusikastiili viljelev Planeet andis välja uue singli «TäheväravK, kus teeb lauljana kaasa Kai Anni. Lugu on planeeritud Planeedi teisele kauamängivale, mis on hetkel stuudios valmistamisel.

Kai Anni on pärit rokipealinnast Järvakandist, kuid elab ja tegutseb juba pikemat aega Tallinnas. Hetkel kirjutab ta muusikat ning laulab oma roki ja elektroonikaga segatud ansamblis Epoche. Lisaks laulmisele kirjutas Kai ka «Täheväravale» sõnad, dnb muusikaga kokkupuude on aga lauljataril esmane.

«Trummi ja bassiga varasemaid kokkupuuteid ei ole mul olnud, aga mul on siiralt hea meel, et sain koostöös Planeediga teha väga ägeda ja hea eestikeelse loo,» rõõmustab lauljatar värske tantsulise singli üle.

Foto: Meisi Volt

Planeedi muusikaline teekond on teda viinud dnb-st trance-muusikani ja tagasi. Projektide Whirl & Mayer, Mik Nevel, Süstem, Telec ning Drone raames on plaate keerutatud nii legendaarsetel suurfestivalidel kui Lõuna-Eesti kultuurimajades.

Aastast 2010 nime all Planeet tegutsenud Mikk Saare muusikat iseloomustavad tempokus, kohati trance'ilikud süntesaatorid, kärisevad bassid ja eestikeelsed lauljad.

2012. aasta detsembris ilmus Planeedi debüütalbum «Ajamasin», mis tegi puhta töö Raadio 2 trummi ja bassi auhindade jagamisel, võites kõik olulisemad kategooriad. Ka möödunud aastal valisid kuulajad ta aasta parimaks produtsendiks ja DJ-ks.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles