Teismelised tüdrukud esitasid Uku Suvistele võrgutustantsu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uku Suviste
Uku Suviste Foto: Mati Hiis/Õhtuleht

Vanema mehena esinenud Suviste (28) andis noortele õppeotstarbelist mõtlemisainet otse lavalaudadel, esitades lugu «Saatanlik naine».

Esmaspäeval tahtsid Kanepis 9. klassi lõpupidu tähistavad neiud Suvistet saatanliku tantsuga voodisse meelitada. «Neidude võrgutamine piirdub siiski tantsuga, keegi laval otseselt mind ei võrguta. Olen rohkem laulja rollis,» selgitab Suviste etenduse «Seks» ülesehitust Õhtulehes.    

«Seks» on noorteklubi «Tähe» etendus, mis valgustab noori seksuaalkäitumise ja sellega seotud riskide küsimuses. Tänavu aasta seksikamaiks meheks valitud Suviste leiab, et oleks hea, kui noored mõtleksid rohkem etenduse teemal, varem on ta avaldanud, et seks on püha ja naine elu mõte.

 

Peamine aur kulub Suvistel praegu aga kontserttuuri peale, kus esineb 21. augustini koos Birgit Õigemeele ja Noorkuuga. Ja nagu selgub ajalehest, jõudis Suviste Jurmalas kaasas olnud kohvrid lahti pakkida alles üleeile, lihtsalt niipalju on kontserte ja tööd olnud.

 

 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles