Karl-Erik Taukar teeb tasuta plaadiesitluse: rahvas näeb laval nelja eufoorilist meest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond, Karl-Erik Taukar
Halensi sügishooaja avaürituse moekas seltskond, Karl-Erik Taukar Foto: Ardo Kaljuvee

Juba sel neljapäeval, 13. novembril kell 18:00 tutvustab Karl-Erik Taukar oma bändiga Solarise aatriumis samal päeval ilmuvat debüütalbumit "Vääramatu jõud".

Kontserdiga annab Taukar põgusa ülevaate plaadist ning esitleb uut singlit „Kell kuus“. Teiste hulgas saab kindlasti kuulda ka juba plaadilt ilmunud ning raadiote tabeliedu nautinud menukeid „Vastupandamatu“ ning „Seitsme tuule poole“. Solarise kontsert on kõigile huvilistele tasuta.
 
Tuhandete lemmik Karl-Erik jagab vahetuid muljeid vastvalminud plaati käes hoides: "Müstika! Kuudepikkune töö on lõpuks transformeerunud käegakatsutavasse vormi. See on vägev tunne. Veidi kõhe on ka, sest nüüd on kõik tehtud ja nii jääb.”

 

"Kuulasime Ericuga (bändi kitarrist) mitu korda plaati läbi ja vaatasime üksteisele otsa - pagan, jah, fillereid pole! Tuleb välja, et "Vääramatu jõud" on fillerivaba plaat. Ma iseenesest olen ise rohkem lugude-, kui albumite fänn ja mu südametunnistus poleks lubanud sellele plaadile jätta mõnd täitelugu,” lisab solist lõbusalt.

Bändi ootab lisaks Solarise kontserdile ees üle-Eestiline tuuritamine järgnevates kohtades:

14.11 - Viljandi, Cheers 

21.11 - Kuressaare, ööklubi Privilege 

22.11 - Pärnu, ööklubi Sugar

28.11- Tartu, ööklubi Illusioon

29.11 - Rapla, ööklubi Madhouse

06.12 - Tallinn, kohvik Sinilind

Esimese kontserdi kohta mainib solist veel lõpetuseks, et rahvas näeb laval nelja eufoorilist meest, kes on kaua vaeva näinud ja nüüd saavad teistele ka näidata, millega nad tegelenud on!

Sündmuse kohta rohkem infot Facebookis.

Hoia end kursis Taukari tegemistega siin.

Artisti koosseisu kuuluvad:

Karl-Erik Taukar (basskitarr)

Eric Kammiste (kitarr) 

Rene Puura (klahvpillid) 

Brait Pilvik (trummid)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles