BAILE-bon suur 4.sünnipäevapidu koos paljude eriüllatustega!

Elu24.ee peotoimkond
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BAILE-bon suur 4.sünnipäevapidu klubis TEATER !!!
BAILE-bon suur 4.sünnipäevapidu klubis TEATER !!! Foto: Baile-Bon

Juba selle nädala reedel, 14.novembril toimub klubis TEATER Linna kõige lõbusama peo - BAILE-bon suur 4.sünnipäevapidu, koos paljude eriüllatustega!

Foto: Baile-Bon

NB! Sünnipäeva puhul ootab kõiki külalisi ees värviline õhupallide vikerkaar, sünnipäevatort ja muidugi pidupäeva jook sünnipäevalapse terviseks!

Erikülalistest tulevad seekord esinema Lõuna-Aafrika päritolu tantsuõpetaja George Daniels ning DJ Cuchi Cuchi ning resident tantsuõpetajad Jorge Hinojosa (Ecuador) ja Luis Izzo (Mehhiko)!

SPECIAL SÜNNIPÄEVA PUHUL võtavad peost osa ka vürtsikad  mulatitarid.

Foto: Baile-Bon

Linna kõige lõbusama peo sünnipäeva puhul teeb Moét & Chandon erilise kingituse laua broneerijatele ning lisab valikusse eksklusiivse valges pudelis šampanja  - Moét & Chandon ICE imperial!

Foto: Baile-Bon

Eriliseks teeb kord kuus toimuva BAILE-bon ürituse ka see, et üheks õhtuks vahetatakse klubis TEATER välja kogu nende valguspark ja  vaid sel päeval on kõikidele külalistele avatud tasuta kõik klubi TEATER kolm saali - PEASAAL, MEMBERS LOUNGE ja TABOO!

Ole kohal!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles