Surm koputas õlale: Daniel Radcliffe jõi kogemata ülimürgist antifriisi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Radcliffe, Cathy Schulman, Mitchell Kummen ja Sabrina Carpeenter filmi «Horns» esilinastuse järelpeol
Daniel Radcliffe, Cathy Schulman, Mitchell Kummen ja Sabrina Carpeenter filmi «Horns» esilinastuse järelpeol Foto: SCANPIX

Näitleja Daniel Radcliffe jõi teadmatusest antifriisiga segatud vett, mis põhjustas talle tõsiseid terviseprobleeme.

25-aastast näitlejat tabas surmalähedane kogemus filmi «Horns» võtetel Kanadas. Radcliffe ei teadnud, et treilerites olev vesi ei kõlba juua, kuna sellesse lisatakse külmumisvastast kemikaali.

«Kanadas on väga külm ja kuna nad ei taha, et vesi treileri torudes külmuks, pannakse sinna antifriisi. Treileri kraanist tuleb seega vaid joogikõlbmatu vesi. Ma ei teadnud seda ja jõin terve klaasitäie... Seega pool klaasi antifriisi või mis iganes see oli,» rääkis Radcliffe Conan O'Brieni jutusaates.

«Siis jäin kohutavalt haigeks ja ma ei teadnud selle põhjust. Paar nädalat hiljem hakkasin grimmiruumis kraanist vett võtma ja nad ütlesid, et seda vett ei tohi juua.»

Daniel taipas, et just see oli tema haigsetumise põhjuseks. Ta kiirustas tagasi oma treilerisse, et kontrollida, kas seal on hoiatussildid.

«Ma polnud mingeid silte näinud. Ma läksin tagasi ja uurisin, kas seal on silte, mis ütlevad, et vett ei tohi juua. Seal polnud midagi sellist,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles