Ewert and The Two Dragons: meil on rõõm esitleda uut singlit «Pictures»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambel Ewert and The Two Dragons
Ansambel Ewert and The Two Dragons Foto: Mart Vares

Kauaoodatud head uudised! Eesti menubänd Ewert and The Two Dragons esitlevad rõõmuga tuliuut singlit varsti ilmuvalt albumilt!

«Olime päris algusest peale ühel nõul, et just see lugu võiks olla tuleva kauamängiva esimene singel, sest ta toimib justkui sillana meie eelmise ja uue albumi vahel,» selgitab bänd pöördumises.

Foto: promo

««Pictures» sai salvestatud eelmisel aastal Ameerikas, Seattle’i lähistel asuvas Bear Creek stuudios. Produtsendina lõi kaasa Ryan Hadlock, kes on viimistlenud nii The Lumineersi kui ka Vance Joy debüütalbumid. Bear Creek’i metsa sees asuv pelgupaik on loovaks tööks ideaalne. Tore oli, et loodus Seattle’i ümbruses meile väga kodusena tundus.»

Erki, kes on selle loo autor, ütleb, et see räägib muutustest, mida aeg endaga paratamatult kaasa toob. Sellest, kuidas me nendega tihtipeale leppida ei taha, kuigi lõpuks on muutused alati millekski head.

«Pictures» on 2012. aasta lõpus Warneriga sõlmitud plaadilepingu esimene töövili. «Teame, et paljudel teist on mõttes küsimus, et millal seda uut albumit ka kuulda saab. Ivo põikles vastamisest Raadio 2 saates «Elu edetabelid» kenasti kõrvale, aga tõsi on, et uue aasta alguses see ilmub,» rõõmustavad draakonid fänne.

Foto: Tiit Mõtus

«Ewert ütles 2011. aasta jaanuarikuus, mil andsime välja eelmise plaadi esiksingli «(In The End) There`s Only Love», et koostöö plaadifirmaga I Love You Records avab meile uusi uksi, aga meie sihid on seatud kaugemale. Tegelikult on meil läinud paremini kui oskasime loota. Viimased 3-4 aastat on olnud tormilised ja tõeliselt põnevad. Oleme väga tänulikud teile kõigile toetuse ja heade sõnade eest,» kostab bänd lõpetuseks, et on taaskord uute seikluste lävel.

«Head kuulamist!» soovivad Ewert, Erki, Ivo ja Kristjan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles