Pamela Andersoni koera surm lähendas teda lastega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress and animal rights activist Pamela Anderson holds a press conference in Torshavn at the Faeroe Islands on Friday, Aug.1, 2014. She traveled to the islands to support a campaign by Seattle-based Sea Shepherd Conservation Society opposing the drives of pilot whales that date from the late 16th century. (AP Photo/POLFOTO, Sigmar Morkore, Sosialurin)  DENMARK OUT / TT / kod 436
Actress and animal rights activist Pamela Anderson holds a press conference in Torshavn at the Faeroe Islands on Friday, Aug.1, 2014. She traveled to the islands to support a campaign by Seattle-based Sea Shepherd Conservation Society opposing the drives of pilot whales that date from the late 16th century. (AP Photo/POLFOTO, Sigmar Morkore, Sosialurin) DENMARK OUT / TT / kod 436 Foto: Sigmar M. Morkore/AP

Uskumatu! Rannavalve staar Pamela Anderson tunnistas, et pärast armastatud koera surma on ta rohkem oma laste jaoks olemas olnud.

Blondil sekspommil on kaks poega - 18-aastane Brandon ja 17-aastane Dylan. Lemmiklooma Jo surm aga sundis kurvastaval naisel elus paremaid valikuid tegema, vahendab Female First.

«Jo'l olid terviseprobleemid ning kui Pam vaatas tema lahkumist, sai ta aru, kui lühike ja hambras elu on,» pajatas perekonna jutukas sõber.

Pärast koerakese kaotamist hakkas Pammy oma elus muutusi tegema, et rohkem laste jaoks olemas olla, sest ta ei soovi, et ta nemad peaks kogema sama, mis tema Jo'd kaotades.

No oli ka aeg!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles