Trummar Rainer Meinart tegi uue oskust näitava ägeda video

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trummar Rainer Meinart
Trummar Rainer Meinart Foto: Kaader videost

Tõusuteel olev noor trummar Rainer Meinart sai hakkama uue ägeda videoga, mis näitab Eesti trummarite aina paremat oskustepagasit.

24-aastane Rainer Meinart kirjeldab, et «Ba-Dum-Tss» ei kujuta endast ühte kindlalt lugu vaid on väike trummioskuste demonstratsioon GRIND live kontsertkavast, mis oli esitusel nii Positivusel kui ka Hollywoodi sünnipäevapeol. «Paari loo remix on piisavalt rütmide ja teemarohke, et teha vinget show'd ja näidata kiiret mängu. Video sündis tänu headele sõpradele - GRIND, Protest Kohviklubi ja suur tänu kaamerameestele Gert Nõgu, Harry Tiits ja Sten Ottep, montaaži tegi Gert.»

Hetkel mängib Meinart trumme mitmedes bändides ja projektides - Genka, GRIND live, Revolver, Johnny Stalker, Who Framed Roger Moore? jpt. Tihti lööb kaasa erinevate klubimuusika üritustel DJ-dega koos «jämmides» (ÖÖTÖÖ, GRIND).

Foto: Kaader videost

Aastal 2011 võitis ta Vabaduse Väljakul toimunud üle-Eestilise trummaritevõistluse. Peaaegu 14 aastat trummimängu on andnud võimaluse astuda ka üles Tanel Padari viimases videosinglis trummari «kehana», Pantokraatori juubelikontsertil, Jana Kase live-bändis jpm.

Youtube'i videoid ja kanalit on ta hobikorras ja enesearendamise eesmärgil teinud 3 aastat, sealjuures märkimisväärt on see, et nii trummimäng, helimiximine, montaaž kui filmimine on suures osas iseõpitud.

«Muusika ei tohiks olla kunagi jagatud lihtsalt «žanritesse». Ise olen väikesest peale kuulanud kõike. Rütmimaailmas on peaaegu kõik lubatud ja piire pole - rock, metal, hip-hop, dubstep vms - kui lugu on melanhoolne, rõõmus või karm, siis pole vahet, mis «stiil» ta on, peaasi, et loo hing saab edasi kantud. Endal pole lemmikžanrit ega stiili otseselt ning märkan ka seda aina rohkem oma sõprade ja tänavapildi seas - kultuurisõda erinevate stiilide seas on raugenud ja nii peakski olema,» põhjendab Meinart om laia bändide valikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles