Video: Jan Uuspõld saavutas bluusikuningana mõnusalt õige fiilingu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Jan Uuspõld
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Jan Uuspõld Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Jan Uuspõld BB Kingi ja laulis lugu «Guess Who». 

Maiken: Vokaalselt oli see väga täpne. Kuidagi õige fiiling oli sellel. Pole mõtet rääkidagi, kui hea näitleja sa oled. Sul ei ole isegi mitte midagi seal mängida, aga ikka on tore vaadata.

Olav Osolin: Sa ei näinud küll väga tema moodi välja ja see kitarr ei olnud ka selline Lucille nagu tal. Aga need on lihtsat detailid. Aga üldiselt - bluusi on mõnus kuulata.

Tanja Mihhailova: Sa näed pigem välja nagu vananev Barack Obama. Aga imelik, kuidas see nahavärv sobib sulle. Kui sa paneks kitarri nurka ja laulaks bluuslaule, siis mina heameelega tuleks kontserdile kuulama sind. Väga mõnus fiiling oli. 

Nele-Liis Vaiksoo: Mulle ka väga meeldis. Eelkõige sellepärast, et pärast seda tralli, oli lõpp oli kuidagi ootamatu. Mul võttis täitsa silmanurgagi märjaks. Oli selline siirane live-tunnetus. Oli hästi ehe ja tõeline.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles