Mega, super, fantast! Liis Lemsalu leidis endast ehtsa väikese Oti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Liis Lemsalu
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Liis Lemsalu Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Liis Lemsalu Ott Leplandi ja laulis lugu «Lambarokk».

Nele-Liis Vaiksoo: Vau! See oli number oli lihtsalt täiesti mega, super, fantast! See on veider, sest sa oled tegelikult hästi peenike, aga laval olid sa täitsa nagu väike Ott. Olid nagu väike poiss laval. See oli absoluutselt super, Liis! Ja hääl ka - panid täiest torust nagu Ott pani. Jube lahe!

Maiken: Liis, sa oled nii andekas! No nii tore oli see! See roll, need fikseeritud näoilmed pärast mingeid fraase. Nagu päris! 

Olav Osolin: Ma nägin seda videot hiljaaegu televisioonist kommentaariga. Ta ütles, et see vahekäik, mis seal oli, ta ise kujutas ette, et ta on Michael Jackson, kui ta tantsis. Mulle meeldis see, et sa tegid detaile väga kaunilt - tolleaegsele Otile iseloomulikud põlved välja ja sisse. Jalad käisid tõeliselt originaalselt. Ja kuuekäis oli nii pikk, et käed ei ulatunud välja. Ma ei oleks uskunud, et kui teha Ott Leplandi, siis valida see lugu. Aga see oli absoluutselt õige lugu. Super number!

Tanja Mihhailova: See video on vist esimene ja ainuke tantsunumber Ott Leplandi esituses. Sa tegid kõik väga sarnaselt järgi. Miimika, liigutused, fraasilõpud ja vokaal oli päris omamoodi. Väga-väga äge oli.

Liis võitis kuuenda näosaate ja ta annetas võidetud 1000 eurot Laste ja Noorte Kriisiprogrammile.

Kuuenda saate punktitabel nägi välja järgmine:

Foto: TV3

Vaata Liisile võidu toonud etteastet TV3 videost:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles