Tanja Ukule: sa laulsid ikka sigahästi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Uku Suviste
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Uku Suviste Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Uku Suviste Josh Grobanit ja laulis lugu «You Raise Me Up».

Tanja Mihhailova oli Uku etteastest vaimustuses: «Ma ei kahelnudki selles, et sa saad hakkama. Samas sa laulsid nii ära, et sa ei olnu Uku. See tämber ei olnud sinulik. Kogu lavastus oli nii minu maailm. See kõik oli nii südamelähedane. Sa laulsid ikka... ma ütlen nüüd halvasti - sigahästi!»

Olav Osolin: «Uku, sa olid oma sõiduvees! See oli see asi, mida me oleme oodanud siin. Selline romantiline lugu. Sa laulsid seda väga hästi. Kui selle peale ei läinud tütarlastel siin saalis silm märjaks, siis ma ei tea veel mille peale. See oli tõesti seesama ilus lugu väga ilusasti lauldud. Rohkemat polegi midagi vaja.»

Nele-Liis Vaikso: «Mis puudutas vokaali, siis lugu on juba iseensest nii hea, suur kulminatsiooniga. Ja kui sa suudad selle suurepäraselt ära laulda, siis ongi võit käes. Sa suutsid seda väga hästi teha. Ega ma ei kahelnudki, et sa oled suurepärane laulja.»

Maiken: «Sa said jube hästi sellega hakkama. Sa oled super hea laulja. Mulle väga meeldis see lavastus. See prooviruumi tunne on mõnikord mõnusam aeg kui laval esinemine. See fiiling oli nii mõnusalt kodune.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles