Meelelahutus suure M-iga! Lauri sarnasus Maie Parrikuga on hirmutav

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Lauri Liiv
«Su nägu kõlab tuttavalt» kuues saade, Lauri Liiv Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» kuuendas saates kehastas Lauri Liiv Maie Parrikut ja laulis lugu «Viies ratas». 

Nele-Liis Vaiksoo: Ma olen sind nii kaua tundnud ja mõtlesin, et olen kõike näinud. Aga see oli midagi erakordset, see oli lihtsalt kohutav. Kui ma pärast Monroe etteastet arvasin, et sinust ei ole võimalik teha ilusat naist, siis praegu ma vaatan, et sa näed täiesti kaunis välja oma ea kohta. See oli täitsa sõge. Ma vaatasin, et sulle see sõge liikumine väga istus. 

Maiken: Selle numbriga suutis ta mind igas proovis pisarateni naerma ajada. Selle asja nimi on ikka suure tähega meelelahutus. See oli nii naljakas lihtsalt.

Olav Osolin: Sarnasus oli hirmutav muidugi. Kui ma sind juba enne liikumas nägin, sobib see sulle hirmutavalt hästi. Mis puudutab perspektiivi, siis ma lugesin, et Maie Parrikul on umbes sada lugu kirjutatud. Sul annab seda laulda ikka väga pikalt. Olgu see sul väga kerge tulevikus. See oli väga naljakas.

Tanja Mihhailova: See oled ikka kohutavalt mitmekülgne. See esitus oli heas mõttes kohutav.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles