Video: Anu Saagim kohtus maailma kõige lahedamate kuttidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim kohtus maailma kõige lahedamate kuttidega
Anu Saagim kohtus maailma kõige lahedamate kuttidega Foto: Viktor Burkivski

Reedel, 7. novembril kogunesid ekstreemisõbrad Solaris Kino Kalevi saali, kus esmaesitleti Eesti lumelauafilmide Vanaisa Roman Neimanni käe all valminud esimest kodumaist lumefilmi, kus nii suusa kui lumelaua oma ala profid kaasa löövad. «Love Life Movie» esikat väisas ka Elu24 peatoimetaja Anu Saagim. 

Foto: Viktor Burkivski

Esilinastusel kohtus Anu maailma kõige lahedamate kuttidega, kellest ühe perekonnanimi - uskuge või mitte - on Winter ehk talv (vasakul ääres).

Foto: Viktor Burkivski

Film räägib lumefännide armastusest elu vastu, mis inspireerib kõiki vaatajaid armastama tehtavat ja tegema seda, mida armastad.

Foto: Viktor Burkivski

Filmi eestvedajaks Eesti lumefilmide "Vanaisa" Roman Neimann, produtsendiks Kätlin Laiv. Maaliliste kaadritega 50-minutilises filmis astub üles maailma paremikku kuuluv suusatalent Kelly Sildaru koos oma vennaga ning sõitjate nimekirjast leiab veel sellised nimekad mehed nagu: Siim Aunison, Mario Visnap, Ferdinand Winter, Joel Pärle, Kristian Eding, Ott Kärson, Karl Pääru, Sebastian Fischer, Christoph Lindinger, Deyvid Oprja, kes esilinastusele ka kohale kõik valminud teost vaatama tulid, nagu ka Anu Saagim ja näiteks Mihkel Kärmas.

 Vaata meeleolukat videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles