Saaremaal sünnib uus džässifestival

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rebecca Kontus.
Rebecca Kontus. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Saaremaal leiab 19.-21. augustil aset eksklusiivne jazz-muusika festival “Saare jazz 2010”.

Uus festival avab publikule uksed 19. augustil kell 19 Kuressaares Arensburgi Päikeseterrassil, kus publiku ette astub lauljatar Rebecca Kontus koos Toomas Rulli bändiga, andis teada festivali kunstiline juht Kristjan Mazurtchak.

20. ja 21. augustil jätkub “Saare jazz” looduskaunis kohas Pidula Forelli puhkekülas. “Maitsev värske kala, valgusemäng veskitiigil ja ilus looduslik miljöö on hakanud eelmisel aastal uuendatud Pidula Forelli puhkekülla inimesi kokku tooma, “Saare jazz” lisab sellele ilusale augustiõhtu idüllile mõnusa muusika,” ütles Mazurtchak.

Džässifestivalil esinevad veel Ndioba ja Diogal Senegalist, Hedvig Hanson ja Andre Maaker, Sofia Rubina ja Club Eclectic, Teele Viira, Laura Junson, Dave Benton ja Virgo Veldi. Meeleolukat atmosfääri kujundavad DJ Erkin Antov ja Sander Mölder.

Pidula Forelli puhkekülas leiab nii majutus- kui telkimisvõimaluse. “Saare jazzi” ametlik peatumispaik Kuressaares on Arensburg.

Piletid on saadaval Piletilevi.ee müügikohtades ja enne algust kohapeal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles