Elu24 video: öö lennujaamas veetnud magamata Üllar Jörberg on tagasi Eestis!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul maandus Tallinna lennujaamas Frankfurdist saabunud lennuk, kus oli peal ka kodumaine staar Üllar Jörberg, kes õnnetult oma esimesest lennust maha jäi ja eestlaste seas murepuhangu tekitas.
 

Neljapäeval, 6. novembril teatas TV3, et muusik Üllar Jörberg jäi Frankfurdis oma Eesti lennust maha, on hädas ning tal pole piisavalt vahendeid, et ise tagasi kodumaale saada.

Õnneks läks aga kõik lõppkokkuvõttes hästi, muusik sai omale lennujaamast uue telefoni soetada ja naisele koju helistada ja oma seisust teada anda.

Möödunud öö veetis muusik aga unetult ebamugavas lennujaamas oma uut lendu oodates. Ühtegi eestlast ta ei näinud ja isegi vene keelt ei kuulnud kuskilt kostuvat.

Elu24 reporter läks kaamera ja mikrofoniga muusikule lennujaama vastu ning uuris, kuidas mehel ebamugav öö möödus ning kas seiklusi ka ette tuli.

«Tuleb tunnistada, et mul on piinlik ka, et maha jäin. Osad arvasid, et ma olin purjus, aga selline ma ei ole,» kommenteeris legendaarne Jörberg Elu24le.

Vaata Elu24 videointervjuust, mida muusik veel rääkis ja millise telefoni ta Frankfurdi lennujaamast viimaste rahade eest soetas! Lisaks saime kodumaise superstaari auto peale võtta ja kenasti läbi ummikute bussijaama toimetada, et mees Tartusse saaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles