Kerli avastas enda sõprade seast reeturi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Kerli / Instagram

Lauljatar Kerli Kõiv tunnistas, et ta on viimaste kuudega palju kasvanud ja tugevamaks saanud.

Staar selgitab Facebookis, et ta on inventuuri teinud kõigis oma elu aspektides, alates iseendast ja lõpetades kõige ja kõigi teistega.

«Avastasin reetmise inimeste poolt, keda pidasin enda headeks sõpradeks. Sain tugevaks nagu teras, kui asi puudutab enda eest seismist olukordades, kus varem oleksin pööranud teise põse,» kirjutab Kerli. «Olen alati end tugevana tundnud, kuid kuni praeguseni ei teadnud ma, kui tugev ma tegelikult olen. Olen selle üle uhke, kuid samas valdab mind sügav kurbus selle üle, et maailm, kus me elame, peab haavatavust ja pehmust nõrkuseks.»

Kerli lisab: «Olen alati tahtnud olla armastaja, mitte võitleja. Nõme, kui sind sunnitakse draakoni kombel möirgama, et inimesed su usaldust ei kuritarvitaks. Teemandid vajavad valvurit ja kui sa tahad, et seda hästi tehtaks, pead seda ise tegema.»

Kerli lisas postituse lõppu märksõnad #‎hategrowingup,‬ ‪#‎dreamingofutopia,‬ ‪#‎truth‬ ja ‪#‎moonchild4life‬.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles