Lauri Liiv paljastas, millest ta rääkis Edgar Savisaarega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Su nägu kõlab tuttavalt, Lauri Liiv
Su nägu kõlab tuttavalt, Lauri Liiv Foto: Karli Saul/SCANPIX

Lauri Liiv alustas näosaate hooaega Edgar Savisaare paroodiaga, mis meeldis linnapeale nii väga, et ta kutsus Lauri välja sööma. «Kolmeraudse» saatejuht Mihkel Raud uuris lauljalt, mis sellel kohtingul täpselt toimus.

«Me käisime söömas. Seal oli neli käiku, kes seal enam täpselt mäletab, mida me sõime,» ütles Lauri. «Ma ise arvasin, et see on üritus, kuhu kutsutakse kunstiinimesi. Siis sain aru, et mul on päriselt Edgar Savisaarega lõuna.»

Lauri ei tea, kes lõunasöögi kinni maksis - kas Edgar või Tallinna linn.

«Ma arvan, et kaudselt maksime selle ise kinni,» naeris ta. «See ei olnud poliitiline kohtumine. Me rääkisime väga erinevatel teemadel. Rääkisime teatrist väga palju. Uurisin tema tausta, et milline oli tema ajalugu enne suurde poliitikasse suundumist ja ta tundis huvi minu ajaloo vastu.»

Lauri kartis kõige rohkem seda, et tekib kramp, kuna ta pole harjunud sellistel kohtumistel käinud. Vestlus olevat olnud aga väga vahetu.

Lauri pelgas ka seda, et Savisaar võtab ühel hetkel taskus välja Keskerakonnaga liitumise ankeedi, kuid seda õnneks ei juhtunud.

«See ei tulnud kordagi jutuks. Olin täiesti valmis selleks, et midagi sellist tuleb,» tunnistas Lauri ja lisas: «Ma oleksin öelnud ei.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles