Argo Ader kahtlejatele: ma ei kavatse millegi pealt kasu lõigata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staarkulturist Argo Ader.
Staarkulturist Argo Ader. Foto: Viktor Burkivski

Kulturist Argo Ader kinnitas Facebookis, et ta ei kavatse inimeste headuse pealt kasu lõigata ja kui annetustest laekunud rahast midagi üle jääb, läheb see heategevuslikku fondi.

Aderi poeg Jarmo sattus nädalavahetusel Tais mopeediga sõites raskesse liiklusõnnetusse. Kolmapäeval tuli noormees koomast välja ja ütles esimesed sõnad. Ader arvas algselt, et pojal puudub reisikindlustus, kuid siis selgus, et tal see siiski on.

«Selle korjanduse tegid minu vend ja mu elukaaslane, kes hoolisid ja teadsid, et omal jalul me nende arvete maksmisega välja ei tule. Kui see tehti, olin ma juba Tai poole teel,» selgitas Ader.

«Kindlustust küsisime IF kindlustusest ja mujalt ning meile öeldi, et kindlustus Jarmol puudub. Kaks päeva hiljem helistati, et enne Austraaliasse minekut oli ta ikka endale kindlustuse teinud,» lisas ta. «Ravikulude maksmiseks on nagunii enne raha vaja, et üldse seal haiglas olla saaks ja kindlustuselt saab alles hiljem raha tagasi.»

Ader lubas, et kui juhtub, et annetatud rahast jääb midagi üle, läheb see kindlasti asja ette: «Otsustasin luua fondi nendele abivajajatele, kes lähevad välismaale ilma kindlustuseta ja kellel juhtub seal õnnetus. Seega ei kavatse ma millegi pealt kasu lõigata, vaid teen kõike oma poja huvides, mida iganes ka keegi arvata soovib või ei soovi.»

Ader märkis, et positiivseid kommentaare ja on inimesi õnneks nii palju, et negatiivsed jäävad neile varju.

«Te inimesed, kes positiivseid tervitusi saadavad ja toetavad, uskuge, see kõik headus tuleb Teile kunagi tagasi!» usub ta.

Ader palus kõigil, kes soovivad oma annetust tagasi, temaga ühendust võtta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles