Tenfold Rabbiti tuliuuele singlile «Don´t Wanna Waste a Minute» laulab taustvokaale näitleja Adeele Sepp

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti muusikaauhinnad 2013. Tenfold Rabbit.
DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX
Eesti muusikaauhinnad 2013. Tenfold Rabbit. DMITRI KOTJUH, JÄRVA TEATAJA/SCANPIX Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Nii kodu- kui välismaa publikule tuntud indie-elektroonika bänd Tenfold Rabbit avaldas täna uue loo "Don´t Wanna Waste a minute", mis on kolmas singel bändi 21.novembril ilmuvalt teiselt albumilt "Fools".

"Uus materjal on päris erinev meie esimese plaadi omast, mis oli peamiselt rock-ja folkmuusika. Umbes aasta aega tagasi hakkasime eksperimenteerima arvuti- ja süntesaatori võimalustega ja uus kõla on palju elektroonilisem. Lugude lüürika peamine inspiratsiooni allikas on püsinud sama - armastus, seks ja võimu suhted ühiskonnas," kommenteerib bändi vokalist ja lugude autor Andres Kõpper.

Foto: promo


Albumi salvestusprotsessi kirjeldab kitarrist Jaan Jaago tempoka, efektiivse ja inspiratsioonist laetuna: "Kui me talve hakul proovis kokku saime ja Andrese kirjutatud uute lugude ideid katsetama hakkasime, ei hoidnud me keegi end tagasi. Live'idel ei saa me kõiki oma fantaasiaid teostada ning need on kuuldavad albumil - lõrisevad sub-bassid, ärevad timpanid, kommikarpidega prepareeritud klaver, elektrikitarril esitatud Godzilla-hääled - kõik hullused on olemas!"

Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Albumi trummid, basskitarr, süntesaator ja klaver on salvestatud Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias, kitarrid Viljandi Pärimusmuusika Aidas ning vokaalid produtsent Charlie Chastaini kodustuudios.

Plaadil kõlava muusika autorid on Andres Kõpper, Jaan Jaago, Meelik Samel ja Oliver Rõõmus. Albumi produtsent on Charlie Chastain.

Loos "Don´t Wanna Waste a Minute" laulab taustavokaale armastatud noor Ugala teatri näitlejanna Adeele Sepp.

Tenfold Rabbiti uus singel "Don´t Wanna Waste a Minute" Soundcloudis.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad 21.novembril Tartus Genialistide Klubis ning 22.novembril Tallinnas Raadiomaja I stuudios.

Tenfold Rabbiti koduleht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles