Kurb lahkuminek! Taylor Swift eemaldas oma muusika Spotifyst

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 19: Recording artist Taylor Swift performs onstage during the 2014 iHeartRadio Music Festival at the MGM Grand Garden Arena on September 19, 2014 in Las Vegas, Nevada.   Ethan Miller/Getty Images for Clear Channel/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LAS VEGAS, NV - SEPTEMBER 19: Recording artist Taylor Swift performs onstage during the 2014 iHeartRadio Music Festival at the MGM Grand Garden Arena on September 19, 2014 in Las Vegas, Nevada. Ethan Miller/Getty Images for Clear Channel/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Ethan Miller/AFP

Uskumatu, aga tõsi! Maailmakuulsa lauljatari Taylor Swifti muusikat ei saagi enam Spotify vahendusel nautida ja fännid peavad oma sammud poe poole sättima.

Esmaspäevast, 3. novembrist alates pole enam maailmakuulsa staari Taylor Swifti muusikat ka Eestis laialt kasutatavas muusikaäpis Spotify, vahendab Reuters.

Lauljatari esindav firma Big Machine palus Spotifyl eemaldada kõik Swifti lood, see hõlmab ka naise ülipopulaarset albumit «Red».

Lauljatari värske album «1989» pole kunagi kuulsasse muusikakeskkonda jõudnud, aga albumi populaarseim singel «Shake It Off» jõudis seal juba laineid lüüa.

Muusikakeskkond näeb nüüd ränka vaeva, et lauljatar oma meelt muudaks.

«Me armastame Taylor Swifti ja meie rohkem kui 40 miljonit kasutajat armastavad teda isegi rohkem - ligi 16 miljonit nendest on mänginud 30 päeva jooksul mõnd ta lugu ning ta on üle 19 miljonis playlist'is,» kurvastas Spotify oma veebilehel.

Lauljatrar pole oma kurba lahkuminekut Spotifyst kommenteerinud, küll aga leiab artist, et muusika on kulukas looming ja see ei peaks tasuta saadaval olema. Väärtuslike asjade eest peab maksma.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles