Rene Bürkland jagab raamatus «Tervise alkeemia» idamaiseid tervisetarkusi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Brüklandi raamat «Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lähenemine tervisele ja haigustele»
Rene Brüklandi raamat «Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lähenemine tervisele ja haigustele» Foto: pilgrimbooks.ee

Kirjastuselt Pilgrim ilmus uus orginaalraamat «Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lähenemine tervisele ja haigustele», mille autor Rene Bürkland jagab lugejatega iidseid idamaiseid tervisetarkusi.

«Hiina meditsiin on aastatuhandete vanune teoreetiline ja praktiline süsteem, mille eesmärgiks on saavutada organismi sisemine tasakaal ning tasakaal keha ja väliskeskkonna vahel,» räägib hiina meditsiini arst Rene Bürkland iidsest tervisesüsteemist.

«Raamatu eesmärk on aidata inimesel ennast paremini tundma õppida, jälgides märke ja sümptomeid, mida keha meile igapäevaselt annab ning läbi eluviiside, toitumise ja muude meetodite leida tee terviseni,» sõnab ta oma äsja ilmunud raamatu kohta.

Rene Bürkland on neli aastat õppinud Nanjingi ja Pekingi Hiina meditsiini ülikoolis hiina keelt, akupunktuuri, taimeravi, qigong’i ja tuinamassaaži.

Eestis on ta lõpetanud Tartu Ülikooli arstiteaduskonna üldarstina ning Tallinna Ülikooli psühholoogina.

Hiinas pikalt elanud ja töötanud tohter jõudis Eestisse tagasi 2009. aastal ning asus ravimise ja loengute pidamise kõrval rajama Hiina meditsiini keskust. Täna võtab ta seal vastu patsiente ja õpetab Hiina meditsiini ja qigong’i.

Raamat «Tervise alkeemia. Hiina meditsiiniline lähenemine tervisele ja haigustele» käsitleb selliseid hiina meditsiini teemasid nagu yin ja yang, viis elementi ja nende omavahelised seosed, energia qi, energiakanalid ja punktid, erinevad haigused ja nende põhjused, ravimeetodid ja ravimtaimed ning palju muud huvitavat.

Rene Bürklandi raamatu «Tervise alkeemia» esitlus toimub teisipäeval, 11. novembril kell 17.00 Solarise Apollos

Katkend raamatust «Tervise alkeemia» http://alkeemia.delfi.ee/tervis/alternatiivravi/rene-burkland-room-toidab-sudant-muretsemine-norgestab-porna-ja-kopse-hirm-kurnab-neere?id=70080545

Rene Bürklandi kodulehekülg http://tervisealkeemia.ee/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles