Galerii! Kuulsused jagasid toetust sotsiaalkampaaniale «Vähem on parem»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Mitmed avaliku elu tegelased avaldasid oma toetust Tervise Arengu Instituudi käimasolevale sotsiaalkampaaniale «Vähem on parem».

Kampaania sõnum on, et pidutseda ja puhata saab ka vähem alkoholi tarbides. Selleks, et tunda end tõeliselt hästi, pole vägijooke vaja, pigem vastupidi. Lihtsalt ole sina ise, tunne elust rõõmu ja anna alati oma parim, et su soovid täituksid!

Foto: Kertin Vasser

Kui ka sina oled nõus neile mõtetele alla kirjutama, kutsuvad «Vähem on parem» kampaania korraldajad seda ideed toetama ning end «Vähem on parem» seina taustal pildistada laskma. Järgmine võimalus on end lasta pildistada Solarise keskuses - 12.11 kell 17:00 - 20:00.

Foto: Kertin Vasser

Kui oled 18+, liitu sõpradega koos hea algatusega!

Foto: Kertin Vasser

Kõik fotod on üleval «Vähem on parem» Facebooki lehel ja galerii täieneb kogu kampaania vältel.

Foto: Kertin Vasser

Tervise Arengu Instituudi käimasolevat alkoholi liigtarbimise vastast kampaaniat rahastab Euroopa Liit Euroopa Sotsiaalfondi programmi «Tervislikke valikuid toetavad meetmed 2013-2014» raames.

Foto: Viktor Burkivski

Programmis löövad kaasa teiste seas ansambel Tenfold Rabbit, lauljatarid Ithaka Maria, Eva Vaino, Lea Dali Lion, saatejuht Tanel Talve ja DJ Jaan Jaago.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles