ELU24 LIVE/ külas käis gruuviv noortebänd Attention, Please!

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 live jätkas sel nädalal konkursi Noortebänd tuules ning kutsus neljapäeval, 6. novembril külla noorte kuttide ansambli Attention, Please! Lisaks külastas stuudiot ka Noortebändi konkursi esindaja Hanna Jõgis.

Noor bänd Attention, Please on viiest suhtelisest värskest mehest koosnev bänd.

Attention, Please! on tegutsenud kõigest veidi alla aasta ning suvel sai käidud ka esimest EP-d salvestamas, mis laiema publiku ette jõuab järgmise aasta alguses.

Foto: Tairo Lutter

«Stiililiselt me ennast kuskile liigitada ei oska. Lood on segu funkist, blues'ist ja rock'ist, kuid põhiliselt teeme kõike, mis meie arvates gruuvib hästi,» kirjeldab ansambel ennast ise.

Foto: Tairo Lutter

Gruuviva boyband'i leiab ka Facebookist, kodulinnaks on poistel Saue.

Bändi kuuluvad: Erki Koplimets - kitarr, Karl Kristjan Kuimet - trummid Joosep Talumaa - basskitarr, Valter Nurmsalu - kitarr, Ragnar Kreisberg - vokaal.

Noortebänd 2014 konkursil on bänd jõudnud edukalt poolfinaali. Poolfinaalid toimuvad 14.11 ja 15.11 Tallinnas klubis Ulme ning rahva ette astub võistlema 10 bändi. Sellest lähemalt räägib Elu24 stuudios ka konkursi esindaja Hanna Jõgis.

Noortebänd 2014 esindaja ja gruuvbänd Attention, Please hullutasid Elu24 Live'i vaatajaid otse-eetris neljapäeval, 6. novembri keskpäeval!

 

 

 

Saatejuht Anu Saagim tänab rõivabrändi LINDEX!

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles