Mees pakub ümbermaailmareisi naisele, kellel on ta ekskallimaga sama nimi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jordan Axani
Jordan Axani Foto: cbc.ca

Armuelus ja romantikas pettunud kanadalane Jordan Axani pakub ühele õnnelikule naisele  detsembris 2014 – jaanuaris 2015 ümbermaailmareisi.

27-aastane Toronto ärimees Axani oli tellinud unelmate reisi endale ja oma kallimale Elizabeth Gallagherile, kuid nende õnn jäi lühikeseks ja nad läksid lahku.

Mees pani sotsiaalmeedia leheküljele Reddit kuulutuse, milles otsib uut naist, kellele reisi pakkuda.

«Meie suhe lõppes ning ma kavatsen ikkagi reisima minna. Mulle ei meeldi, et lennupiletid lähevad raisku. Otsin kanadalannat, kelle nimi on Elizabeth Gallagher, kes saaks sellele nimele välja antud lennupileteid kasutada,» selgitas mees.

Mehe sõnul ei saa ta ettetellitud lennupileteid tagastada ega ümber vahetada, selle tõttu on samanimelise naise leidmine parim valik.

Reis algab 21. detsembril lennuga USAst New Yorgist Itaaliasse Milanosse. Sealt edasi Tšehhimaale Prahasse ja Prantsusmaale Pariisi. Pärast seda Taisse Bangkokki, Indiasse New Delhisse ja lõpuks tagasi Kanadasse Torontosse.

Axani sõnul ei otsi ta reisiga uut kallimat, vaid soovib leida naise, kellega koos reisida ja maailma huvitavaid kohti näha. Naiselt ei oota ta midagi muud, kui vaid rõõmsat reisimeelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles