Muusikatööstuse modernne fenomen KAZAKY tuleb taas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusikatööstuse modernne fenomen KAZAKY tuleb Tallinna!
Muusikatööstuse modernne fenomen KAZAKY tuleb Tallinna! Foto: promo

12. detsembril ootab meid CatHouse kontserthallis skandaalselt glamuurne Ukraina poistetrupp – Tallinnat külastab KAZAKY oma kolmanda maailmaturnee raames «The Pulse Tour».

Foto: promo

Sellel tuuril plaanib bänd külastada Euroopat, USA, Mehhikot, Argentiinat, Brasiiliat, Hiinat, Indoneesiat, Indiat ja teisi riike, mida varemgi külastatud.

Samuti plaanib trupp uue tuuri raames ka laiendada oma piire ning külastada ka Jaapanit ja Austraaliat.

KAZAKY avas hiljuti hooaja tutvustades oma uut muusikavideot «PULSE», millest mõjutatuna ka tuur oma nime sai.  Uus muusikavideo sisaldab kõiki Kazaky äratuntavaid elemente: kõrged kontsad, keeruline koreograafia, omapärane nišiga temaatika ja unikaalne hääl – kõik, mis on trupi aluseks saanud.

Foto: sonia plakidyuk / moi sofism / @ SALT photoproduction

Kazaky tegi aastal 2012 koostööd ka maailma popkuninganna Madonnaga, kes isiklikult soovis truppi oma skandaalsesse ja palju kõmu tekitanud muusikavideosse «Girl Gone Wild».  Muusikavideo, mille filmisid Mert Atlas ja Marcus Piggot, tekitas juba tükk aega enne avaldamist meedias palju kõneainet ja seda just enim kvarteti Kazaky osalusest videos.  Sadomasohistlike mõjutustega video on pungil seksuaalseid kaadreid koos tugeva religioosse sümboolikaga.  Madonna tagasiside koostööle poistega oli igati positiivne. Ta tõi välja, et nendega oli lõbus töötada, nad olid äärmiselt professionaalsed  ja töökad ning isegi tagasihoidlikud.

Foto: sonia plakidyuk / moi sofism / @ SALT photoproduction

Kõmuline ja hullutav Ukraine poistetrupp Kazaky on jõudnud end korduvalt juba tutvustada kaasaegses moe- ja meelelahutusäris. Nende esinemistele on kaasa aidanud sellised maailma tuntuimad moeloojad nagu Stefano Gabbana, Nicola Formicetti, Prabal Gurungi, Francesco Scognamiglio.

Foto: sonia plakidyuk / moi sofism / @ SALT photoproduction

Kazaky on teinud koostööd ka moemajaga Dsquared2, popstaar Britney Spearsiga, saanud vapustavat tagasisidet sellistelt väljaannetelt nagu "New York Post", "GQ", "Billboard", "Los Angeles Times", "The New York Times", "Gossips Japan". Samuti on Kazaky pälvinud tunnustuse konkurssidelt nagu "Aasta läbimurre", "Parim grupp" ja "Parim muusikavideo" ja mis kõige olulisem – tuhandete austajate tähelepanu maailma kõigil kontinentidel!

Foto: Jelena Rudi

Kazaky annab Eestis kontserti juba kolmandat korda ning iga kord on esinemised eriliselt menukad olnud.

Piletid müügil Piletilevis alates 31.10.14.

http://www.piletilevi.ee/est/piletid/teater/tants/kazaky-the-pulse-tour-154237/

https://www.cathouse.ee

https://www.kazaky.com

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles