Nõia-Ints ja Intsu-Inga segasid ööklubis nõiduslikke kokteile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõia-Ints Club Tallinnas
Nõia-Ints Club Tallinnas Foto: Janar Rebane

Peale jaanipäeva Nõia-Intsu teenuseid Soome katuseehitajate brigaadis enam ei vajatud ning mees naases Eestisse. Umbes samal ajal öeldi töökoht üles ka Tallinna vanalinna stripibaaris tööd vihtunud Intsu-Ingale. Noored pole siiski pikalt norutanud. Nüüd tuuritatakse mööda Eestimaa ööklubisid ning segatakse pidulistele nõiduslikke kokteile. 

Tõepoolest, möödunud nädalavahetusel võis Nõia-Intsu ja Intsu-Ingat näha klubikärbestele kokteile segamas ühes Tartu populaarses ööklubis Club Tallinn.

«Tallinnas trehvasin juhuslikult üht klubi Tallinna projektijuhti, kes käis välja idee, et võiksime sinna nädalavahetusel baari tööle minna. Ürituse nimi oli Witches `n` Bitshes,» pajatab Indrek Leibur aka Nõia-Ints. 

«Mis meil selle vastu võis olla. Lõbus nädalavahetus Tartus ja palk veel pealekauba. Üritusele tehti korralikult reklaami raadios ning meie Ingaga astusime klubis üles isegi šõuprogrammiga «Selgeltnägijate tuleproov».» 

«Segasime nõiduslikke kokteile, enamjaolt jagasime neid tasuta. Inimesed lihtsalt pressisid meile ka raha, aga need kokteilid olid tõesti mõeldud kõigile tasuta jagamiseks.»

«Meid pandi õhtu jooksul loomulikult ka proovile, kas oleme ikka selgeltnägijad või mitte. Minul paluti ära arvata tuntud inimesed ümbrikus olevatel piltidel ja palju muud põnevat. Osad ülesanded läksid loomulikult aia taha, sest kisa ja kära oli metsik, ei saanud õieti keskenduda.»

«Rahvast oli kohale tulnud tohutult palju. Kõik tahtsid end meiega koos pildistada. Möll käis hommikuni. Oleme ka edaspidi oodatud sinna baari tööle. Järgmine pakkumine tuli aga juba ühest Võru ööklubist. Oleksime väga rahul, kui muudestki lõbustusasutustest tööpakkumisi tuleks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles