Elu24 loosib koostöös Luxlimu ja restoraniga Nipernaadi välja romantilise VIP-õhtusöögi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Legendaarse rändaja nime kandev Tallinna restoran Nipernaadi ootab rändajaid hingedekuu 14. päeval, et erilise õhtusöögiga teekonna jätkamiseks keha ja vaimu turgutada.

Foto: Media Marketing

Selle nauditava ettevõtmise juures on abiks tuntud lauluhääl Artjom Savitski, kes esitab olustikku sulanduvaid vanu häid eestikeelseid lugusid talle omasel viisil ja muidugi ei puudu kavast tema enda lood.

Foto: Media Marketing

«Galaõhtusöök Nipernaadi moodi» tähendab mitut käiku õhtueinet, imelist ja aegumatut kodumaist muusikat andeka artisti esituses.

Foto: Media Marketing

Elu24 loosib romantilisele galaõhtusöögile koos Luxlimu ja restoraniga Nipernaadi välja VIP-kutse kahele! 

 

 

Soovid üllatada kallimat või hoopis tänada lähedast tema olemasolu eest? Just see kingitus aitab sul seda teha! Saada meile kiri toimetus@elu24.ee kellele soovid üllatust teha ja miks just sina peaksid võitjaks osutuma!

 

Artjomi kolmeosaline etteaste lubab muusika kuulamise ja roogade nautimise muuta üheks meeldejäävaks olemiseks, mida Toomas Nipernaadi kahjuks oma teekonnal tunda ei saanud, kuid kindlasti koju jõudnuna endale ehk lubas… Lihtsamalt öeldes: Nipernaadis on elurännakute puhkehetkedel mõnus olla!

 

Novembrikuise piduliku õhtustamise kolmekäiguline menüü pakub erilist, kuid on samas lihtsat ja kodumaist. Esmalt kantakse gurmaanide ette võis röstitud saial Lahemaa metsaseente tartar oma köögi marineeritud sibula ja fenkoliga, mille juurde serveeritakse valge vein Laroche Sauvignon Blanc Languedoc. Teise maitseelamuse kindlustab krõbe hani veinikastmes romaani kapsa ja tangu-kuskussi seguga gurmaanlikus ühenduses toetatuna punase veiniga Rigal The Original Malbec. Kolmanda käiguna jõuab naudiskleja ette rohelise tee vaht Lahemaa metsmarjade ja pirnikreemiga koos kohvi või teega.

 

Sedavõrd paljulubav õhtusöök, mille algatuseks ulatatakse saabujale pokaal Delapierre Classico Seco vahuveini, lausa sunnib selleõhtuse maitseelamuse saavutamiseks eelneva koduse näksimise kindlasti ära jätma. Nipernaadi restoran on paljudele inimestele hea kodumaise toidu ja külalislahkusega juba südamelähedaseks saanud, kuid võib ikkagi alati üllatada.

 

 

Restorani sisemaailma õhustikku on kätketud Toomas Nipernaadi rännakute tegelik sisu – seikleja rääkis oma lugusid sooviga panna inimesed elule teistmoodi vaatama. August Gailiti kangelase mõttelaad on saanud restorani omaks ja siin külastaja lausa pannakse tavalist einestamist teise pilguga nägema ehk algul silmade ja seejärel maitsemeelega nautima.
 

 

Toidu sissekühveldamine pole Nipernaadi stiil – selleks on eestimaisest toidust tõelise naudingu saamine! Selle tarvis on restorani inimesed juba ammu rännumehe radadel uitamas: nad on Maarjamaalt otsinud üles paigad, kus kasvavad maast väge ja talumeestelt armastavat hoolitsust saanud talutooted. Kõik erinevatesse toitudesse jõudnud kraam on pärit Eesti põldudelt, veekogudest, metsadest ja lautadest!

 

 

«Olen mitmeid kordi Nipernaadi restoranis külastajana käinud ning kõigega väga rahule jäänud,» räägib oma sõbralikul moel paljude poolt armastatud Artjom Savitski ning lisab lootusrikkalt: «Nüüd on veel parem meel astuda üles selles imelise auraga kohas. Teen kõik, et muusikaliselt luua lisaks väga maitsvatele roogadele veelgi mônusam õhkkond.»

 

 

Seega ootab restoran Nipernaadi sõbralik ja külalislahke pere igast maitsvast toidust ja heast eestimaisest muusikast lugu pidavaid inimesi 14. novembril Tallinnas Endla tänavale, et saada osa legendaarse rännumehe maitsete ja elamuste suletud mõttemaailmast.

 

VAATA GALERIID NIPERNAADI RESTORANI STAARIÕHTUSÖÖKIDEST!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles