Elephants From Neptune esitleb sel nädalal uut albumit «Pressure & Pleasure»

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants From Neptune
Elephants From Neptune Foto: Renee Altrov

Elephants From Neptune’i teine stuudioalbum „Pressure & Pleasure“ ilmus 13. oktoobril ning on saanud fännide ja kriitikute sooja vastuvõtu osaliseks. Sel nädalal esitleb bänd uut muusikat 6. novembril Tartus, Genialistide klubis ning 7. novembril Tallinnas, Von Krahli Teatris. Tänu rõõmustavalt suurele publikuhuvile, antakse Tallinnas 8. novembril ka lisakontsert!

Elephants From Neptune annab sel nädalal kolm kontserti, tähistamaks uue albumi „Pressure & Pleasure“ ilmumist. 6. novembril sõidab bänd Tartusse ning astub lavale Genialistide klubis. 7. novembril toimub kontsert Von Krahli Teatris ning kuna publikuhuvi on olnud suur, rõõmustatakse fänne 8. novembril lisakontserdiga, mis toimub samuti Von Krahlis. Külalisesinejana astub neljapäeval ja reedel üles energiline Soome rockbänd Wedding Crashers. Laupäeval jagavad elevandid lava heade sõprade ja andekate muusikutega ansamblist Frankie Animal. 15. novembril jõuab bänd ka Pärnusse – kontsert toimub rokiklubis Volume ja külalisesinejaks on I Wear* Experiment ning 21. novembril esinetakse Viljandis, klubis Cheers.

Album on vaid mõne nädalaga kogunud palju kiidusõnu. Näiteks kirjutas Mart Kalvet Eesti Ekspressis: "2014. aastal on EFN kõvasti küpsem ja elutargem. Siin on kihte ja pinget, lusti ja survet. Igal juhul on EFN tõsiseltvõetav„"Eesti visiitkaart“ piiritagusele noorsoole esitlemiseks.“ Margus Haav Postimehest iseloomustab plaati:„"Pressure & Pleasure“ on krõbedad trummimatsud, iseteadlik vokaal, rämedad rütmid ja äkilised soolod.“ Ning positiivse hinnangu annab ka Mari Hiiemäe Äripäevast: "Pressure & Pleasure“ pakub ühtlaselt tugevat tervik-emotsiooni, mille koostisosadeks on maskuliinne rokk, läbimõeldus ning intelligentne lähenemine erinevate komponentide kasutamisel.“

Bändi solist Robert Linna räägib uuest albumist ja esitluskontsertide ootusest: "Eesmärk oli teha plaat, mille kõik 11 lugu oleksid maksimaalselt head ning mis moodustaksid värske ja unustamatu terviku. Need lood annavad märku bändi arengust nii kirjutamise, arranžeerimise, esituse kui ka helikvaliteedi osas. Neis on äike, neis on jõud, neis on sõnum. Nüüd ootan ainult seda, et saaks mängida... et saaks üheks õhtuks unustada kõik ja ennast vabaks lasta. Kuna uue plaadi lood on väga isiklikud ja hingest mängitud, saavad nad live esituses veel tähtsamateks.“

Tulevaid kontserte kommenteerides sõnab trummar Jon Mikiver kindlameelselt: "Ma arvan, et need saavad olema kõige kõvemad kontserdid, mis me üldse kunagi andnud oleme! Higi, veri ja pisarad ühes välgutormis. Igasse linna jääb oma jälg.“

"Tagasi hoida ei tohi! Ja selleks polegi aega - olemas on ainult see õhtu, kus me antud hetkel mängime, ja siis tuleb täiest torust lasta, juhtugu mis juhtub,“ lisab bassimängija Rain Joona.

Reedene kontsert on eelmüügist välja müüdud, kohapeal on võimalik veel mõned piletid lunastada. Laupäevase lisakontserdi pääsmeid müüvad alates tänasest nii Ticketpro kui Piletilevi.

Esitluskontsertide ajakava:

6.november – Genialistide Klubi, Tartu

7.november – Von Krahli Teater, Tallinn – VÄLJA MÜÜDUD

8. november – Von Krahli Teater, Tallinn – LISAKONTSERT!

15.november – Rock Club Volume, Pärnu

21.november – Cheers, Viljandi

27.november – Nabaklab, Riia

28.november – Fonoklubs, Cesis

29.november – Fontaine Palace, Liepaja

11.detsember – Bar Liverpool, Vilnius

12.detsember – Blic, Šiauliai

13.detsember – XATA, Kaunas

Pressure & Pleasure Deezeris.

Pressure & Pleasure Spotifys.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles