Reedel algavad Tõstamaa vallapäevad

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõstamaa valla lipp.
Tõstamaa valla lipp. Foto: Riigikantselei

Selle nädala reedest pühapäevani toimuvad Tõstamaa vallapäevad.

Reedel kutsub Tõhele külaselts kõiki Tõhela järve mängudele. Kavas on pallimängud vees, kanuuslaalom, rannavolle ja meiereis on avatud kohvik. Õhtul on Tõhela järve ääres simman koos ansambliga Manija Poisid, Tõstamaa rahvamajas on karaokeõhtu.

Laupäeval on keskalevis turuhommik ühes laste lõbustusatraktsioonidega ning vallapäevad avatakse pidulikult.

Rahvamajas on avatud lapitehnika näitus ja perearst Madis Veskimägi fotonäitus “Haigrupäevad”, taustaks kõlab helisalvestus haigrukoloonia häälitsustest.

Lasteaia hoovis on avatud Anu Randmaa töötuba väikestele ja suurtele käsitööhuvilistele.

Tõstamaa mõisas avatakse Epp Maria Kokamägi ja Imbi Lindi maalide näitus. Seejärel on huvilised oodatud rulluisutama.

Tõstamaa kirikus astub üles Kaunimate Aastate Vennaskond koosseisus Andres Dvinjaninov, Hannes Kaljujärv ja Jüri Lumiste.

Rahvamajas esinevad meeleoluka kavaga külalised välismaalt ja laululaval löövad peo lahti valla uus noorteansambel Nonsense, ansambel Regatt ja retrokuningas Elmu Sadulsepp.

Pühapäeval on Tõstamaa kirikus vallapäevade jumalateenistus ja kuldleer, teenib õpetaja Tiina Janno, keskalevis tuleb vallapäevade pidulik lõpetamine.

Merelaiu puhkeküla kutsub spordipühapäevale, kus huvilised saavad osaleda nii jalgrattasõidus marsruudil keskalev-Seliste-Merelaiu, nuputamisülesannetega kontrollpunktides, Tõstamaa rannavollesarja Merelaiu etapil (segapaarid) ja petankiturniiril (kolmeliikmelised segavõistkonnad).

Peale selle korraldatakse kanuumatk Tõstamaa laidudele ja paadisõit. Tõstamaa mõis oma muuseumi ja näitustega on külastajaile avatud reedest pühapäevani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles