Uku Suviste tegi Robbie Williamsit, kes polnud veel Maire Aunastele intervjuud andnud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Uku Suviste
«Su nägu kõlab tuttavalt» viies saade, Uku Suviste Foto: TV3

«Su nägu kõlab tuttavalt» viiendas saates kehastus Uku Suviste poptäht Robbie Williamsiks ja laulis lugu «Let Me Entertain You».

Olav Osolin: See oli selline kepsakam Robbie Williams kui me Tallinnas nägime. See oli selline Robbie Williams, kes ei olnud veel andnud Maire Aunastele intervjuud ja selg oli veel terve. Sa võimlesid muidugi täiega. See lugu pole muidugi Williamsi välisele esinemismaneerile tavaline. Ta on muidu maailmavallutaja poosiga ja naerab, aga sellega ta pilab omakorda ise, milline see meelelahutaja töö on oma kõverjoonte ja muu taolisega. Aga lauldud oli hästi ja see  number püsis lõpuni tempokas.

Tanja Mihhailova: Lõpuni välja suutsid ikka laulda ja võimelda. See Robbie Williamsi kärin oli ka laulu lõpuni olemas. Mulle meeldib Williamsi videos see KISS/Jokeri käitumine ja see oli sul täiesti olemas. Aga rind on natuke sile äkki. Tundus, et Williamsil on seal mõned karvad. Kui meil oli enne Eestis kaks meest, kes suudavad legginsid välja kanda, siis nüüd on meil neid kolm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles